12.04.2022
Capsuni, croissante, vin spumant si multe femei frumoase! Afla cum a avut loc o seara de discutii sufletesti alaturi de Diana Ballerini: „Sunt de parere ca trebuie sa traim momentul aici si acum...” - VIDEO

Intr-o atmosfera fascinanta a avut loc in acest weekend un eveniment organizat de femeia de afaceri Diana Ballerini, care si-a adunat urmaritoarele intr-un restaurant din capitala si le-a povestit despre faptul ca in viata e ca la un joc de carti, sau castigi sau pierzi. Mai multe aflam din reportajul marca O Seara Perfecta.

Diana a povestit ca este deja la cea de a patra editie a acestor intalniri organizate de ea: „Sunt deja la a patra editie a acestui eveniment. Nu pot sa numesc aceasta intalnire nici seminar, nici webinar, doar o intalnire cu fetele. Eu sunt intr-adevar bucuroasa pentru ca fetele sunt intr-un vibe cu mine, sunt punctuale, au respectat dress code-ul, si totul da, merge struna.”, a spus femeia entuziasmata.

Scopul acestei intalniri este ca fetele sa comunice intre ele, sa iasa din rutina zilnica si sa progreseze.

Cu fiecare editie numarul femeilor prezente la eveniment creste, iar pe Diana nu poate decat sa o bucure acest lucru si sa o inspire sa faca mai mult.

Aparent e o fata simpla, iar in suflet este o bomba! Ce spune interpreta Sanda Onica despre relatia sa cu Kapushon: „M-a atras la el mai multe lucruri” - VIDEO

Primul eveniment a fost cel care i-a adus Dianei emotii deosebite, insa cu fiecare eveniment femeia de afaceri se simte din ce in ce mai libera. 

„Cineva ma intreba: Ai vreun scenariu ceva? Absolut categoric n-am nimic, nu stiu cum voi incepe, cum voi sfarsi. Totusi sunt de parere ca trebuie sa traim momentul.” , a mai adaugat ea.

De fiecare data, Diana uimeste cu tinuta ei, pe care spune ea o alege in functie de stare: „Data trecuta am fost in negru, de data aceasta, iar in negru.”, mentioneaza femeia de afaceri. 

Visele devin realitate in Miami! Ce face interpreta Natalia Gordienko in orasul fericirii si al noptilor albe: „Sunt emotionata ca inaintea examenelor..” - VIDEO

Ii place sa fie inconjurata de femei frumoase insa nu exclude faptul ca ar putea organiza si o editie cu si despre barbati.

La eveniment au venit femei din diferite locuri si de diferite varste. 

Sursa FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie