25.09.2024
SOLD OUT! S-au vândut toate biletele pentru concertul aniversar al lui Gabriel Nebunu: „Nu știam unde o să-i așez pe părinții mei...” - VIDEO

În studioul emisiunii „O Seară Perfectă”, Gabriel Nebunu, Victoria Roșca, Tamara Vîrlan și Ion Juglea au anunțat că biletele pentru concertul aniversar „De 10 ani vă cânt cu drag” sunt deja sold out. De asemenea, ei au dezvăluit câteva detalii despre programul concertului.

În doar o lună și 10 zile toate biletele de la concertul aniversar a lui Gabriel Nebunu s-au vândut. Interpretul a menționat: „La începutul lunii august erau bilete pentru buzunarul fiecăruia, iar acum nu mai sunt. Nu mai sunt bilete pentru 10 octombrie datorită acestei echipe minunate care au hoinărit toată țara în lung și-n lat și n-au dormit o lună și ceva. Fiindcă sunt foarte întrebați și cotați, oamenii vor să-i vadă și pe ei pe 10 octombrie pe scenă”.

Cei care nu au reușit să procure bilete pentru concert vor avea ocazia să participe la un alt spectacol ce va avea loc anul viitor. „Să știți că mai organizăm o seară de spectacol în primăvară, pe 25 aprilie”, a spus Nebunu.

Cleopatra Stratan se confruntă cu probleme cu vederea, încă din copilărie. Ce diagnostic a primit: „Din păcate, operație nu este”

Fiind întrebat dacă a plâns când a aflat că biletele sunt sold out, interpretul a recunoscut: „Am plâns cu cuvinte, de fapt, noi am plâns toți. Ipocrit aș fi dacă aș spune că la acest concert am muncit numai eu, aici a muncit o echipă întreagă. Timp de o lună și 10 zile noi am muncit asiduu. Eolita, Virginia, Senicika, ei au lucrat zi și noapte, 24/24”.

Interpretul a dezvăluit că a pregătit mai multe surprize pentru publicul său:„Noi suntem foarte fericiți și așteptăm lumea. Cei care și-au cumpărat deja bilete vor avea parte nu de un concert, dar de un spectacol, cu multe surprize teatralizate pe alocuri și plin de nebunie”.

Ai început să uiți? Iată când e timpul să te îngrijorezi și să mergi la doctor - VIDEO

Actrița Victoria Roșca a spus: „Pentru noi este o provocare, din start nu au fost gândite momentele astea, dar atât de mult s-a mers cu personajele și cu campania. Toate au mers așa din una în alta și oamenii au reacționat atât de frumos și atât de bine că la un moment ne întrebau dacă o să participăm și noi. De la început noi nu am fost în program, dar a venit Gabriel într-o zi cu ideea ca să fim și noi pe scenă”.

Gabriel Nebunu a venit cu un mesaj de mulțumire pentru întreaga echipă: „E una când te pornești singur la drum și alta e când te pornești alături de oameni care îți vor binele și te susțin super corect. Eu vreau să le mulțumesc că pe tot parcursul acestei perioade au făcut sold out”. 

Ținuta la control! Cele mai spectaculoase apariții de la recepția Pro TV - VIDEO

„Chiar azi dimineață am primit mesaje cum că: „lasă că mai ai tu bilete și pentru noi”, dar vreau să îi anunț pe toți că nu am. Atunci când am pus biletele în vânzare nu m-am gândit nici măcar să las primul rând familiei mele. Acum primul rând s-a vândut din start și eu nu știam unde o să-i așez pe părinții mei, dar le-am zis să-și ia cu ei câte un scaun de acasă”, a adăugat Gabriel.

Interpretul crede că Dumnezeu l-a ajutat în tot acest timp: „Noi am fost la Mănăstirea Cușelăuca și ne-am rugat pentru acest concert și nu exagerez, căci exact după ce am venit de acolo în trei zile s-au dus toate biletele. Sunt și minuni de la Dumnezeu, dar sunt și oameni care vor să ne vadă”.

Au mai rămas doar două săptămâni până la concert, iar Gabriel a recunoscut că este plin de emoții: „Nu-mi aminti cât a rămas, căci îmi este rău. Acum abia începe repetiția alături de Orchestra Fraților Advahov. La început erau emoții că dacă se vor vinde biletele, iar acum îmi dau seama că cele mai mari emoții sunt alea că trebuie să fii în formă vocală și să nu răcești, să te asculte vocea pentru că, nu este doar un concert. Oamenii care vor fi prezenți, vor avea parte de o nebunie totală încă de la parcare”.

Primului moldovean care a câștigat „Cupa Mondială la Acordeon”, concert unic, la Chișinău! Radu Rățoi va evolua alături de o cunoscută vioristă de talie internațională: „Ne-am uitat unul la altul și ne-am întrebat dacă...” - VIDEO

SURSA FOTO: ARHIVA PRO TV CHIȘINĂU

Articole din aceeasi categorie