25.09.2024
Ținuta la control! Cele mai spectaculoase apariții de la recepția Pro TV - VIDEO

A fost explozie de culoare la cei 25 de ani de ProTV. Invitaţi selecţi au venit la evenimentul aniversar, îmbrăcaţi în dress code-ul serii - cocktail cu un accesoriu albastru. Ce ţinute au purtat vedetele, dar şi care au fost cele mai spectaculoase apariţii, vezi într-un reportaj marca O Seară Perectă.

Interpreta Mariana Mihăila a menționat că i-a cam dat bătăi de cap dress code-ul: „Seara tecută nu puteam adormi, mă gândeam ce să îmbrac și mi-a venit ideea, iar azi dimineață am pus-o în practică”.

„Să știi că am întârziat fiindcă nu știam în ce să-l îmbrăcăm pe Ion”, a spus naista Adriana Babin.

Chiar dacă unii au avut probleme cu dress code-ul, alţii nu s-au complicat. Interpretul Pavel Stratan a notat: „Eu sunt frumos și e de ajuns”.

De asemenea, Corina Țepeș a recunoscut: „Eu am rochia asta de multă vreme și abia acum o scot la plimbare”.

Cleopatra Stratan se confruntă cu probleme cu vederea, încă din copilărie. Ce diagnostic a primit: „Din păcate, operație nu este”

Prezentatoarea Pro TV, Anișoara Loghin, a ales un accesoriu albastru: „Am unghii albastre și cercei albaștri pe care i-am purtat și la aniversarea Pro TV de 20 de ani, fac deja o tradiție și îi port din 5 în 5 ani. În rest, este o salopetă simplă, albă, că până la urmă e cocktail cu un accesoriu”.

Culoarea albastră este preferata interpretei Diana Grigor: „Am ales o ținută în culoarea baby blue, de fapt, asta este culoarea mea preferată și nu mi-a fost greu să aleg această ținută”.

Valeria Capra, prezentatoarea știrilor Pro TV a recunoscut: „Nu mi-a fost greu, am ochit-o de câteva săptămâni și rămăsesem cu gândul la ea, iar eu atunci când rămân cu gândul la ceva, știu că e piesa care trebuie să fie la mine în garderobă. Am ținut cont și de dress code căci am un sacou albastru”.

Interpreta Gloria Gorceag a notat: „Foarte rapid, tocmai am venit din vacanță azi și am deschis dulapul, am găsit o rochie și am venit aici de dragul vostru. Toate fetele au ceva albastru în garderobă și a fost simplu”.

Primului moldovean care a câștigat „Cupa Mondială la Acordeon”, concert unic, la Chișinău! Radu Rățoi va evolua alături de o cunoscută vioristă de talie internațională: „Ne-am uitat unul la altul și ne-am întrebat dacă...” - VIDEO

Iulia Deliu a ales să poarte o rochie de culoare albă: „Această rochie o îmbrac pentru prima dată, dar a fost aleasă de fetița mea. Am accesorizat-o cu o pereche de cercei care nu sunt ai mei, dar ai Rodicăi, producătoarea noastră”.

Femeia de afaceri Diana Ballerini a respectat și ea dress code-ul: „Ca de obicei, eu respect dress code-ul”.

Totodată, actrița Victoria Roșca a spus: „Nu mi-a luat mult timp, rochița asta o am de ceva timp. Eu mai mult prefer lejeritatea, dar de data asta am zis că hai să scoatem rochița asta că trebuie ceva albastru”.

Interpreta Laurentia Coptileț a purtat un costum alb: „Eu sunt colega ta, iar accesoriul albastru este microfonul cu care lucrăm practic împreună”.

Prezentatoarea Pro TV, Vlada Mardari, respectă mereu dress code-ul evenimentelor aniversare: „Eu chiar și fără albastru de pe rochie respect dress code-ul pentru că, eu am ochii albaștri, deci am accesoriul albastru mereu la mine și mereu mă asortez cu Pro TV”.

Daniela Andreev, prezentatoarea știrilor Pro TV, a optat pentru o pereche de pantofi albaștri: „Am o cămașă albă, sunt îmbrăcată destul de office și accentul albastru l-am pus la pantofi”.

Stilista Xenia Bugneac a spus: „Inițial am ales o geantă în nuanța albastră, după care m-am răzgândit și mi-am accesorizat ținuta cu acești ochelari, dar în încăpere normal că i-am scos”.

Determinare și perseverență! Cât a slăbit reporterul PRO TV Francesca Gîndea timp de 6 luni, dar mai ales cum, afli astăzi, la O Seară Perfectă - VIDEO

Prezentatoarea știrilor Pro TV, Iuliana Maranciuc, a respectat de asemenea dress code-ul: „L-am respectat, deși nu am vrut, am vrut să îmbrac o rochie, dar nu era să se sorteze cu acești pantofi și astfel am căutat ce am găsit mai drăguț prin garderobă și am îmbrăcat”.

Iar dacă unele vedete au găsit în garderobă o ţinută potrivită, altele au ţinut să-şi coasă. Interpreta Vlada Boțan a spus: „Am fost responsabilă la acest capitol, mi-am cusut special haine pentru acest eveniment, am o cămașă albastră cu câteva detalii, ca să fiu mai diferită, și o fustiță neagră. Zic eu că este un look frumos, deloc vulgar, perfect pentru sărbătoarea de astăzi”.

Lorena Bogza a ales să poarte un accesoriu inedit: „Rochia mi-am cusut-o într-o zi. voiam să îmbrac o ie, recunosc pentru că, toată campania noastră a fost bazată pe ie, iar de data asta mi-au spus să venim în albastru și am ținut cont de asta, am și o brățară minunată, cred că foarte puține brățări de genul mai sunt”.

Şi bărbaţii au respectat cu stricteţe dress code-ul. Unii s-au descurcat singuri, alții au apelat la ajutor...

Actorul Dumitru Cojuhari a recunoscut că soția este cea care se ocupă de ținutele acestuia: „Nu mi-a fost greu deloc, am un ajutor acasă, sotia mă ajută permanent, nu merg la niciun eveniment până nu respect dress code-ul”.

Interpreta Cristina Scarlat și iubitul acesteia s-au asortat și ei: „El este Andrei, iubitul meu, și poartă albastru de sus până jos, eu am doar cercei albaștri și pantofii”.

„Eu am respectat dress code-ul pentru că îmi este drag Pro TV-ul și cu el am crescut”, a notat Gabriel Nebunu.

Costi Burlacu a ales și el un costum de culoare albastră: „Eu știam culoarea voastră și am zis că nu trebuie să ne gândim mult, am zis că astăzi mergem în albastru”.

Totodată, modelul Giovanni Crețu a povestit: „Este o aniversare de 25 de ani și trebuie să fim toți speciali, plus, culoarea albastră în Egiptul Antic era dedicată zeilor, este o putere supremă, iar eu ador această culoare și de aia am și respectat dress code-ul”.

Indiferent ce ţinute au purtat, toţi invitaţii au strălucit la propriu.

Terapeutul energetic Lilia Potîrniche a spus: „Culoarea albastră înseamnă energie, iar la acestă aniversare e foarte multă lume îmbrăcată în albastru, deci, imaginați-vă câtă energie pozitivă este aici”.

Gustă ceva nou și ușor de pregătit! Supă de roșii de la food blogger-ul Sabina Rusnac - VIDEO

Xenia Bugneac a dat verdictul, menționând: „Din câte remarc, toată lumea a respectat și au câte un accesoriu albastru, ba mai mult de atât, unii au o ținută completă”.

SURSA FOTO: ARHIVA PRO TV CHIȘINĂU

Articole din aceeasi categorie