25.09.2022
Cum e Camilla in spatele usilor inchise. Portretul real al Reginei Consoarte

A fost amanta detestata de toti si acum este Regina Consoarta. In tot acest timp, reputatia Camillei Parker Bowles s-a schimbat radical!

O vedem cu totii alaturi de Regele Charles al III-lea, iar imaginea ai publica este adesea ireprosabila. Insa cum e ea cu adevarat la palat, cand publicul si presa n-o vad si n-o aud?

Cea de-a doua sotie a monarhului britanic nu pare sa fie prea rigida si aroganta, adesea afisandu-si surprinzatorul simt al umorului: „Daca nu poti sa razi de tine insusi, mai bine renunti la tot”, sustine Daily Mail ca ar fi spus la un moment dat Camilla. Chiar e amuzanta Regina Consoarta?

Depinde pe cine intrebi. Se pare ca ea a fost aceea care le-a gasit parintilor lui Kate Middleton, Carole si Michael, niste porecle deloc flatante pe vremea cand actuala printesa era la inceputul relatiei ei cu William. Insa nimeni n-a tinut ranchiuna si relatia dintre Camilla si familia lui Kate s-a imbunatatit pe parcurs, toti cei implicati ajungand sa se cunoasca mai bine si sa se inteleaga de minune.

O persoana extrem de importanta care apreciaza glumele Camillei este Charles. Gavin Barker, un apropiat al familiei regale britanice, e incercat sa explice personalitatea acesteia: „Regele Charles o adora, pur si simplu, pe Regina Mama, iar sotia lui are acelasi farmec ca raposata regina. Simtul umorului pe care Camilla il are este asemanator cu cel pe care-l avea mama Reginei Elisabeta a II-a. Camilla este calda, calma, naturala si are un anumit zvac placut”, a dezvaluit sursa regala pentru The Independent.

I-a emotionat pe antrenorii de la Vocea Romaniei cu alegerea muzicala. Moldoveanul Daniel Ciurea, un timbru special care a intors toate scaunele - VIDEO

Pe langa faptul ca are aceasta latura amuzanta, Camilla poate impresiona si prin faptul ca este cat de cat independenta, pastrandu-si propria casa, Ray Mill, inca de la nunta cu Charles, in 2005.

Totusi cum e Regina Consoarta atunci cand nu se afla in fata camerelor de luat vederi?

O noua biografie, „Camilla, Duchess of Cornwall: From Outcast to Queen Consort”, scrisa de Angela Levin, ne ofera raspunsul. In paginile cartii, prieteni si confidenti de-ai Camillei vorbesc despre personalitatea sotiei regelui. Acestia sustin sus si tare ca Regina Consoarta este aceeasi persoana din totdeauna.

Jurnalistul Gyles Brandreth sustine ca membra familiei regale britanice tine la familie mai mult decat la orice altceva. „Nu se plange niciodata in public si este extrem de retinuta”, conchide acesta.

In tot acest timp, Amanda MacManus, angajata Camillei de mai bine de 20 de ani, a tinut sa adauge: „Unul dintre lucrurile bune la ea e ca nu i s-a urcat functia la cap”.

O alta voce sustine ca Parkler Bowles nu are aere de superioritate, cum ne-am fi asteptat de la o regina, fie ea si consoarta. Prietena Lucia Santa Cruz i-a dezvalui lui Levin, pentru cartea sa, ca fosta Ducesa de Cornwall nu s-a schimbat de cand a devenit matriahul familiei regale britanice.

Motivul pentru care Irina Rimes nu sta niciodata la plaja. Raspunsul vedetei te va surprinde - VIDEO

Articole din aceeasi categorie