19.10.2022
Sarbatoare in familia Innei Colbasiuc! Fiul actritei a implinit 3 anisori. Imagini adorabile de la sendita foto organizata cu ocazia zilei de nastere - FOTO

De trei ani, Inna Colbasiuc si sotul sau Denis Misac sunt mai fericiti ca niciodata, deoarece isi indeplinesc rolul de parinti.

Recent fiul lor, Matei, si-a sarbatorit ziua de nastere, iar pentru a pastra ca amintire aceasta perioada frumoasa din viata micutului, Inna si Denis au organizat o sendita foto, iar imaginile le-au postat pe retelele de socializare.

Regina Letizia, turneu fashion in Germania. A facut senzatie intr-o rochie veche de 10 ani

Pentru sedinta foto, Inna, sotul sau, dar si fiul au purtat tinute in culori pastelate ce se combina perfect cu peisajul tomnatic.

Decizie neasteptata! Diana Ballerini a renuntat la tatuajul dedicat sotului sau! Afla care este motivul pentru care femeia de afaceri a facut acest pas - VIDEO

„De trei ani mama cu de toate. Bine si mai putin bine.”, a scris Inna pe Instagram.

Imaginile au reusit deja sa adune sute de like-uri in mai putin de o zi. De asemenea, internautii nu au putut trece cu vederea fotografiile si au lasat mesaje in sectiunea de comentarii: „Ce poze calde. Minunata familie.”, „Foarte frumoase fotografii si minunati protagonistii.”, „Ce frumosi sunteti.”

Igor Rusu - mai sincer ca niciodata! Interpretul a dezvaluit care este slabiciunea sa: „Sper sa fac fata...” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie