19.10.2022
Regina Letizia, turneu fashion in Germania. A facut senzatie intr-o rochie veche de 10 ani

Regele Felipe si Regina Letizia ai Spaniei se afla intr-o vizita oficiala de trei zile in Germania.

Sositi, ieri, la Berlin, Letizia si Felipe au fost primiti in mod oficial la Palatul Bellevue de catre presedintele german Frank-Walter Steinmeiersi sotia acestuia, Elke Budenbender.

Irina Rimes - o adevarata vedeta de la Hollywood! Interpreta si-a facut aparitia intr-o rochie sexy: „Esti superba” - FOTO

In prima zi din cadrul acestui mini-turneu, regina in varsta de 50 de ani a fost, ca de obicei, cea mai sic doamna din audienta, purtand o rochie midi intr-un albastru electric, de la brandul spaniol Carolina Herrera. 

Interesant este ca este prima data cand o vedem pe Regina Letizia purtand aceasta rochie, iar piesa este veche de aproape zece ani, caci face parte din colectia de toamna-iarna 2013 a designerului.

Regina Letizia si-a completat tinuta ei de zi cu pantofi cu toc si o geanta mini din piele intoarsa, in aceeasi culoare cu a rochiei, de la brandul Magrit.

Natalia Gordienko - imagini rare alaturi de mama sa! Ce spune interpreta despre cea care i-a dat viata si cat de mult ii lipseste - VIDEO

In seara zilei de ieri, Regele Felipe si Regina Letizia si-au schimbat tinutele cu unele de gala, pentru a participa la dineul organizat in onoarea lor la Palatul Bellevue din Berlin. Asa cum era de asteptat, Letizia a fost, fara doar si poate, diva serii, stralucind intr-o rochie rosu aprins, cu capa pe un umar, creatie Stella McCartney. Este surprinzatoare aceasta alegere vestimentara a Letiziei, o regina care ne-a obisnuit sa poarte in special designeri spanioli si chiar si branduri mass-market, precum Zara sau Mango. 

Regina Letizia si-a completat superba rochie, pe care a mai purtat-o la un eveniment de gala din 2017, cu un clutch metalic foarte sic si o pereche de cercei candelabru, alegerea perfecta pentru coafura acesteia. 

Cerceii prezinta 216 diamante in cascada si 12 rubine, dar originea bijuteriei ramane un mister. Frumoasa spanioloiaca a combinat acesti cercei spectaculosi cu o bratara asortata, cu flori de rubin, care a apartinut soacrei sale, fosta Regina Sofia.

O pereche de sandale aurii de la Jimmy Choo, evaluate la 750 de euro, au fost finisul perfect al look-ului regal al Letiziei

Articole din aceeasi categorie