24.12.2021
Sarbatoare cu fast in familia Ballerini - Iris, mezina a implinit 6 ani! Vezi ce vedete au fost prezente la petrecerea de aniversare - FOTO/VIDEO

Diana Ballerini pe langa activitatea sa de antreprenoare este si o bloggerita foarte cunoscuta. De fiecare data aceasta nu uita sa imparta cu urmaritorii sai virtuali cele mai frumoase momente din viata sa. Recent a avut loc ziua de nastere a fiicei sale, Iris, astfel aceasta a postat mai multe videouri in care poti observa cum a avut loc evenimentul.

Ziua de nastere a fost organizata la un restaurant din capitala. La eveniment au participat cele mai apropiate persoane familiei Ballerini. Printre invitati s-au numarat actrita Inna Colbasiuc impreuna cu fiul sau, dar si interpreta Mariana Mihaila.

 

 

Inna Colbasiuc i-a oferit Dianei un buchet de flori deosebit. „Am primit acest buchet de flori de la domana Inna - gospodina. Doamne, ce frumos. Eu chiar imi doream bujori. Multumesc, draga mea!”, a mentionat bloggerita.

Ele sunt cel mai bine imbracate vedete din lume. Revista Vogue a starnit controverse cu alegerile sale

 

Mariana Mihaila a purtat o rochie alba care ii accentua perfect corpul bine tonifiat. „Doamna fulgusor a venit la in sfarsit la sarbatoarea noastra. Multumim frumos, nasa noastra”, a spus antreprenoarea.

 

Graviduta care obtine trofee! Interviu cu Cristina Gonta - „Reporterul Anului”: „Dincolo de camera de luat vederi, sunt o femeie. Uneori mofturoasa, uneori empatica si calda, uneori calculata si extrem de rationala”

Micuta Iris a avut si un tort deosebit, de culoare verde, decorat cu persoanajele principale dintr-un popular joc video.

Invitatii au facut fotografii, au impartit codouri si s-au distrat intr-o atmosfera relaxanta si placuta.

Familia Carnat - vacanta de neuitat la munte! Vezi atmosfera de poveste si emotiile intense traite de ei - FOTO/VIDEO

Articole din aceeasi categorie