05.07.2024
Violonistul Corneliu Botgros a împlinit 49 de ani! Ce mesaj emoționant a primit de la tatăl lui: „Mama ta ți-ar fi spus același lucru...” - FOTO

Fiul maestrului Nicolae Botgros, Corneliu, a împlinit 49 de ani, astfel, dirijorul a venit cu un mesaj emoționant pe rețelele de socializare. 

Corneliu Botgros sărbătorește astăzi ziua de naștere, iar cu această ocazie Nicolae Botgros, tatăl lui, a postat de dimneață un mesaj de felicitare pe online.

„Bucuria de a spune lui Corneliu la mulți ani este enormă. Ba mai mult, de curând am devenit bunic cu nepoțica Camelia. Cu siguranță, mama ta ți-ar fi spus același lucru. Tata, Cristi, Angela și Camelia te iubesc și îți doreste tot ce-ti dorești tu. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că ești lângă noi! La mulți ani”.

Cynthia Elisoa - despre bullying, depresie și viața în Madagascar: „Eu timp de 10 ani mi-am îndreptat părul cu atâtea produse, pentru că părul creț e considerat urât” - VIDEO

Cu un mesaj de felicitare pe rețelele de socializare a venit și finul interpretului, Ion Paladi. „La mulți ani, nașu. Să fii sănătos și mereu înconjurat de oameni dragi și prieteni adevărați. Succese și realizări frumoase în continuare și inspirație multă pentru noi șlagăre. Să te aibă Domnul în grija lui pe tine și familia ta frumoasă”.

Zodiacul vedetelor! Ele sunt persoanele publice din Moldova născute în zodia Rac - FOTO

Corneliu Botgros este instrumentist în Orchestra Lăutarii și fiul maestrului Nicolae Botgros. Acesta a fost căsătorit cu artista și interpreta de muzică populară Adriana Ochișanu, iar după 17 ani de căsnicie au divortat, în 2013. Cei doi au un fiu, Cristian Augustin Botgros, în vârstă de 23 de ani. În prezent, Corneliu este căsătorit cu Angela Botezatu.

SURSĂ FOTO: Instagram/ corneliu_botgros

Articole din aceeasi categorie