05.07.2024
O seară în parc, festivalul plovului și petreceri până-n zori. Ce să faci în acest weekend

Un nou sfârșit de săptămână îți aduce noi evenimente, pe cât de variate, pe atât de interesante. Află unde poți merge să te distrezi alături de prieteni sau familie în weekend.

SÂMBĂTĂ:

Sâmbătă, 6 iulie, la ora 15, la Teatrul Radical are loc prezentarea filmului autohton„Alive in Mo...” care a câștigat Premiul Publicului în cadrul Festivalului Filmului European de la București. Un film despre cât de departe poate merge un om pentru a-și urma visurile și a face ce este corect.

Alive in Mo... 6 Iulie

Oysters Party la Wine Republic sunset lounge & terrace, pe 6 iulie. Poți găsi stridii, spumante, vinuri și narghilea pe vin, la cel mai pitoresc apus din oraș, toate acestea pe un fundal de breeze muzical creat de Sănduța Crețu și pianistul Pasha Buggle.

Oysters Party la Wine Republic sunset lounge & terrace!

În seara magică din luna lui cuptor, Castel Mimi Wine Resort vă invită să trăiți o poveste la „Noaptea Sânzienelor”! Împreună cu gazda evenimentului, prezentatoarea radio Cristina Evtodii, veți explora farmecul beciurilor Castel Mimi, veți împleti coronițe din flori de levănțică, veți ghici în ceară, veți savura delicii culinare la Open Air Kitchen, veți dansa grațios dansul ielelor îndrumaţi de Show Balet Non Format, veți crea amintiri unice pe ritmurile interpretei Felicia Dunaf.

”Noaptea Sânzienelor ” la Castel Mimi Wine Resort

La mijloc de vară va avea loc și cea de-a 6-a ediție a celui mai mare concert de muzică simfonică din țară. Pe 6 iulie, începând cu ora 19:30 la Teatrul Verde (renovat) o să poți să te bucuri de „O seară în parc” absolut magnifică.

O seară în parc

DUMINICĂ:

Pe 7 iulie, la Grădina Botanică, cu începutul ora 13:00, va avea loc Festivalul Plovului Uzbek. Bucatele vor fi preparate de echipa de bucătari în frunte cu Radjabov Shax. 

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi ossobuco

Explorați Lumea Paralelă a Vopselelor Fluorescente în lumini Black Lights la Neon Time Party. Neon Time este mai mult decât o sărbătoare - este o aventură plină de culori și magie fluorescentă! Copiii vor descoperi minunile vopselelor speciale cu care se pot picta de sine stătător, de la față și corp, până la haine și chiar păr. Fiecare mic artist va avea la dispoziție vopsele specializate, iar un PICTOR profesionist îi va fi alături pentru inspirație și îndrumare.

Neon Time Party

Afro House prinde ritmul wild al pasiunii la VARAVARA. Vă aşteaptă note exotice ale muzicii Afro. Deghizarea totală a zonei BoraBora în litoralul oceanului African. 

Afro House la VaraVara
Articole din aceeasi categorie