03.02.2020
S-au despartit la doar 12 zile de la nunta. Pamela Anderson si-a luat adio de la cel de-al cincelea sot
In viata bombei sexy, Pamela Anderson, au fost de toate: iubire, tradare, inselaciuni si drame… Cand toata lumea credea ca aceasta si-a regasit fericirea si echilibrul emotional alaturi de Jon Peters, un producator american in varsta de 74 de ani, Pamela a facut anuntul neasteptat: cei doi s-au separat!
Cu doar cateva zile in urma, noul ei sot, producatorul Jon Peters, se declara absolut indragostit de aceasta si spunea ca a iubit-o toata viata. „Pretutindeni sunt fete frumoase, as fi putut alege-o pe oricare dintre ele. Dar pe parcursul a 35 de ani am dorit-o doar pe ea. Ma innebuneste in cel mai bun sens al cuvantului.”, a marturisit Jon Peters publicatiei The Hollywood Reporter.
Citeste si: Pamela Anderson are un adevarat James Dean. Iata cum arata fiul acesteia
La doar 12 zile dupa marele anunt facut de cei doi, Pamela a declarat ca cei doi s-au separat. 
„Noi cu Jon suntem foarte maguliti de suportul vostru si speram sa beneficiem de el si de aceasta data. Am decis sa ne separam, ca sa intelegem mai bine ce ne dorim de la viata si unul de la celalalt. Viata e o calatorie, iar iubirea – un proces. Ghidandu-ne de acest adevar universal, am decis sa nu perfectam actele de casatorie.”, a comunicat actrita intr-o declaratie pentru publicatia The Hollywood Reporter.
Amintim ca anul trecut a fost unul foarte dificil pentru diva sexy, Pamela Anderson. Aceasta a aflat ca iubitul ei, fotbalistul Adil Rami, o insela si avea o alta familie. De asemenea, Pamela a afirmat ca a devenit victima violentei fizice din partea partenerului sau.
Citeste si: Pamela Anderson - tradata in amor! Cum a descoperit ca iubitul ei traia o viata dubla
Sursa foto: Google.com
Articole din aceeasi categorie