31.01.2020
Pamela Anderson are un adevarat James Dean. Iata cum arata fiul acesteia
Fiul bombei sexy a anilor ’90 pare ca este la fel de chipes ca mama lui.
Blonda a avut o viata zbuciumata alaturi de muzicianul Tommy Lee, cu care are doi baieti, Brandon Thomas Lee, 23 de ani, si Jagger Lee, 21 de ani.
Casatoria lor a fost plina de suisuri si coborasuri. Cei doi au trecut prin diferite etape, de la acuzatiile facute de Pamela pentru violenta domestica, pana la perioada petrecuta de Tommy in inchisoare.
Fiul mai mare al actritei este de profesie model, colaborand cu o multime de case de moda si branduri cu renume. Motivul pentru care foarte multi se hotarasc sa-l angajeze este gratie asemanarilor pe care el le are cu actorul James Dean. Printre cele mai notorii proiecte au fost conlucrarile cu „Dolce & Gabbana”.
Visul lui Brandon a fost dintotdeauna sa devina un actor celebru ca si mama sa, doar ca nu prea pare ca dorinta lui sa fi prins aripi, din motiv ca pana-n prezent nu a avut nicio astfel de experienta.
„Intotdeauna am fost interesat de film. Cu cat imbatranesc, cu atat mi se pare ca ma potrivesc mai bine in acea lume. Imi plac productiile clasice”, marturisea sarmantul brunet pentru Daily Mail.
Surse foto: okmagazine.ro; pagesix.com; thedailybeast
Articole din aceeasi categorie