25.06.2019
Pamela Anderson - tradata in amor! Cum a descoperit ca iubitul ei traia o viata dubla
Dupa doi ani de relatie cu fotbalistul Adil Rami, Pamela Anderson a postat un mesaj sfasietor pe Instagram, dezvaluind ca acesta ducea o viata dubla si mai avea inca o iubita pe langa ea!

Pamela Anderson si fotbalistul Adil Rami au format in ultimii doi ani un cuplu ce parea extrem de fericit si sudat. Totusi, actrita a luat pe toata lumea prin surprindere astazi, cand a postat pe pagina ei oficiala de Instagram, un mesaj sfasietor.

In dreptul unei fotografii in care apare alaturi de Adil Rami, Pamela Anderson a scris un text prin care dezvaluie lumii intregi ca a fost tradata in amor. Mai exact, ca fotbalistul traia o viata dubla si mai avea inca o iubita pe langa ea.

Este greu sa accept ca ultimii mai bine de 2 ani din viata mea au fost o mare minciuna. Am fost inselata, lasata sa cred ca ne iubeam. Sunt devastata de cand am aflat, in ultimele zile, ca el traia o viata dubla.

Obisnuia sa faca glume pe seama altor jucatori care ascundeau iubite in apartamente din proximitatea sotiilor. Ii numea monstri pe acesti barbati. Dar el este mai rau! A mintit pe toata lumea! Cum e posibil sa controlezi in felul asta inimile si mintile a doua femei in acelasi timp? Sunt sigura ca au fost si altele.

El este monstrul! Oare cum de am putut ajuta atat de multi oameni, dar nu am fost suficient de inteleapta sa ma pot ajuta si pe mine?”, sunt randurile scrise, in urma cu doar cateva ore, de Pamela Anderson pe Instagram.

Pamela Anderson si Adil Rami s-au cunoscut in urma cu doi ani, la Festivalul de Film de la Cannes si au fost nedespartiti din acel moment.

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie