20.02.2021
Cat costa inelul de logodna al Gabriellei Damir. Regizorul Roman Burlaca a investit mii de euro in fericirea iubitei lui

De Ziua Indragostitilor din acest an, Roman Burlaca si-a cerut iubita in casatorie. Gabriella Damir a primit un buchet de trandafiri rosii si un inel pretios.

Anul acesta, Gabriella Damir si Roman Burlaca si-au creat una dintre cele mai frumoase amintiri. Regizorul si-a cerut iubita in casatorie, iar aceasta a acceptat sa-i fie sotie, fara ezitare. Momentul a fost deosebit nu doar prin faptul ca a avut loc tocmai de Ziua Indragostitilor, dar si datorita bijuteriei pe care a ales-o Roman, special pentru aceasta ocazie.

Ca sa scape de chirie, un cuplu a cumparat un autobuz supraetajat si l-a transformat intr-o locuinta de vis

Gabriella a publicat pe internet o fotografie cu ambalajul in care a primit cadoul. Inelul ei de logodna apartine brandului Carrera y Carrera. O astfel de bijuterie se estimeaza la peste 2000 de euro, ceea ce inseamna ca regizorul a fost destul de darnic atunci cand a ales ce sa-i puna pe deget Gabriellei, in timp ce ii va adresa importanta intrebare.

De cand a avut loc evenimentul, nici unul dintre cei doi nu au comentat schimbarea din viata lor. Pe 14 februarie, Gabriella a publicat cateva imagini cu buchetul de flori si inelul, primite de la logodnicul ei, iar ulterior a mai distribuit cateva imagini cu noua bijuterie.

Emilian Cretu - la bratul unei brunete misterioase: „In sfarsit dorinta mamei va deveni realitate”

Gabriella Damir si Roman Burlaca au anuntat ca formeaza un cuplu de mai bine de un an. Recent, bloggerita a recunoscut, intr-o sesiune de Q&A in Instastories, ca isi doreste sa devina mama.

Gabriella Damir - dezgolita frumos, in pijama, dis-de-dimineata! Vezi ce savureaza bloggerita

Sursa foto, video: Instagram

Articole din aceeasi categorie