25.01.2021
Roman Burlaca are o pasiune noua. Regizorul tinteste perfect cu pistolul in mana

Dupa ce a tintit perfect in industria productiilor video, Roman Burlaca si-a uimit urmaritorii cu un filmulet publicat pe Instagram. El si-a aratat noua sa pasiune, si anume de a impusca in tinta de metal.

 

Roman Burlaca s-a trezit in vartejul regiei la varsta de doar 20 de ani, pentru ca acum, cand are 28, sa devina unul dintre cei mai ravniti regizori din Romania. In mai putin de trei ani a reusit sa regizeze aproximativ 40 de videoclipuri, colaborarea cu trupa Carla’s Dreams fiind biletul de intrare pe piata autohtona.

 

 

Gabriella Damir si Roman Burlaca - pregatiti sa devina parinti! Anuntul facut chiar de bloggerita

Roman Burlaca si  bloggerita Gabriella Damir formeaza unul dintre cele mai indragite si admirate cupluri din lumea mondena de la noi. Tinerii traiesc o frumoasa poveste de dragoste si nu ezita sa impartaseasca cu urmaritorii lor de pe Instagram cele mai minunate si importante evenimente din viata lor de cuplu.

12

In ce si-a investit regizorul Roman Burlaca toti banii adunati? „Mie imi place sa risc in linii mari.”

 Cei doi si-au afisat relatia la inceputul anului trecut, publicand primele poze comune pe conturile lor de Instagram.

 

Roman Burlaca - declaratii, in exclusivitate, despre Gabriella Damir: „O relatie trebuie sa fie construita, in primul rand, pe respect... Frumusetea dispare, ridurile apar, pasiunea se stinge...”

Articole din aceeasi categorie