13.10.2023
Revenita de la Milano, Cleopatra Stratan si-a organizat ziua de nastere si la Bucuresti. Alaturi de cine a sarbatorit interpreta - FOTO/VIDEO

In acest an, Cleo a decis sa-si sarbatoreasca ziua de nastere alaturi de sotul ei, dar si cativa prieteni in Italia, mai exact, la Milano.

Desi ziua ei de nastere a avut loc acum o saptamana, la data de 6 octombrie, artista a decis sa organizeze impreuna cu prietenile sale o cina in oras.

Cher, primele declaratii despre zvonurile potrivit carora si-ar fi rapit propriul fiu: „Faci orice pentru copiii tai”

Intr-o atmosfera calda si prietenoasa, invitatele s-au distrat de minune alaturi de sarbatorita.

Desigur, seara nu a putut lua sfarsit fara tortul aniversar, dar si un mesaj din partea Cleopatrei Stratan.

„Pentru mine si pentru voi. Sa stiti ca sunt foarte recunoscatoare ca va am in viata mea. Va multumesc si va iubesc. Va multumesc ca sunteti astazi alaturi de mine...”, a spus artista.

Cum a aflat o femeie ca este inselata de iubitul ei. Barbatul a aparut din greseala la televizor

Cleopatra Stratan este o cantareata si actrita romana, nascuta in Republica Moldova. Este fiica cantaretului Pavel Stratan. Primul ei album se intituleaza „La varsta de trei ani”. Aceasta detine 6 recorduri mondiale. Cleopatra este casatorita cu interpretul roman Edward Sanda.

Ce emotii a avut Tatiana Spinu cand a aflat ca este insarcinata, dar si ce a spus despre sexul gemenilor: „Fiecare o sa inteleaga ce va dori” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie