13.10.2023
Ce emotii a avut Tatiana Spinu cand a aflat ca este insarcinata, dar si ce a spus despre sexul gemenilor: „Fiecare o sa inteleaga ce va dori” - VIDEO

Cu gemeni in burtica, Tatiana Spinu a lansat recent o noua carte. Intamplator sau nu, tot pentru copii. Langa Tatiana a fost si reporterul O Seara Perfecta, Dina Munteanu.

Intrebata despre ce este noua ei carte, Tatiana a raspuns: „Este un proiect de 5 carti care vor fi lansate timp de 1 an. O data la cateva luni vom lansa cate o cartulie. Este o carte despre fiecare dintre noi: despre mine, despre tine, despre fiecare telespectator pentru ca aproape fiecare are o bunica la tara si face nazbatii. Fetita noastra nu este o exceptie. Merge la tara, face nazbatii cu prietena ei. De aici se incep aventurile”.

Desi a mai organizat lansari de carte pana acum, Spinu are emotii la fel de puternice ca la inceput. „Am mai facut foarte multe evenimente la viata mea. Astazi la fel am emotii. Vreau sa fie totul bine. Fiecare carte lansata este ca un mic copilas care il scot la lumina zilei si este aceeasi emotie de fiecare data”, a spus autoarea de carti.

Mariana Colta are o pasiune mai putin stiuta! Ce hobby o ajuta pe interpreta de muzica populara sa se mentina in forma - VIDEO

Lansarea cartii pentru copii nu are nicio lagatura cu faptul ca Tatiana Spinu este insarcinata. Aceasta a scris cartea inainte de a se afla in postura de viitoare mamica.

De asemenea, Spinu a povestit despre emotiile pe care le-a simtit cand a aflat ca va avea gemeni.

„Sunt foarte activi si ma bucur ca niciodata nu sunt singura. Este o fericire absoluta. A fost un sentiment unic, nu ne venea sa credem”, a povestit scriitoarea.

Cum a aflat o femeie ca este inselata de iubitul ei. Barbatul a aparut din greseala la televizor

Desi nu a dezvaluit sexele viitorilor copilasi, Tatiana a spus: „Dumnezeu a tinut si cu mine si cu sotul meu. Fiecare o sa inteleaga ce va dori”.

Articole din aceeasi categorie