13.10.2023
Cum a aflat o femeie ca este inselata de iubitul ei. Barbatul a aparut din greseala la televizor

Povestea unei femei a devenit virala dupa ce aceasta a povestit in mediul online cum si-a prins iubitul ca o insela. Ea a declarat ca l-a vazut pe partenerul sau la televizor, in timp ce petrecea timp cu o alta femeie intr-o croaziera.

Kayla G le-a explicat utilizatorilor ca ea si prietenii ei se aflau la bordul unei croaziere in SUA, atunci cand a aflat ca iubitul ei o insela. Ei se uitau la televizor atunci cand a inceput un reportaj in direct care arata ce se intampla pe cealalta parte a vasului. Femeia a vazut cum barbatul despre care spunea ca este iubitul ei era alaturi de o alta femeie. 

Ale tale, ale tale... sarutari criminale. Cine sunt vedetele din Moldova care si-au marit buzele - FOTO/VIDEO

In imagini barbatul este vazut cum se apropie de o femeie in costum de baie si o ia in brate pentru a vedea impreuna privelistea de langa balustrada. Ulterior, ea se intoarce si isi pune bratele in jurul umerilor lui. Kayla a dezvaluit ca se uita ingrozita la imagini si tipa de indignare.

„Nu credeam ca e el. Eram nervoasa. De ce au filmat asta. Mai bine nu vedeam”, a declarat femeia.

 Kathryn C a divortat? Bloggerita s-a afisat la brat cu un alt barbat - VIDEO

Ulterior, Kayla a postat mai multe videoclipuri in care o arata mergand furioasa spre dormitorul partenerului sau, acolo unde se afla cu amanta. Ea a glumit cu utilizatorii ca ar fi trebui sa se implice si echipele de salvare ale vasului in scandal, asta pentru ca, din razbunare, Kayla l-a aruncat peste bord pe iubitul ei. 

Utilizatorii au fost uimiti de imaginile postate de femeie, videoclipul avand peste un milion de vizualizari si sute de mii de aprecieri si comentarii. „Nu pot sa cred! Chiar in fata ta”/ „E ireal”, au comentat oamenii.

Articole din aceeasi categorie