13.10.2023
Cher, primele declaratii despre zvonurile potrivit carora si-ar fi rapit propriul fiu: „Faci orice pentru copiii tai”

Cher a vorbit pentru prima data despre zvonurile potrivit carora ea ar fi cerut rapirea fiului ei din camera de hotel.

Cher a vorbit despre relatia cu fiul ei, Elijah Blue Allman. Luna trecuta, a aparut un raport potrivit caruia artista ar fi angajat patru barbati pentru a-l rapi pe fiul ei mai mic, in varsta de 47 de ani, dintr-o camera de hotel din New York City, intr-o aparenta interventie in noiembrie 2022. Sotia instrainata a lui Elijah, Marieangela King, a facut aceasta afirmatie in documentele de divort pe care le-a depus in decembrie anul trecut si care au iesit recent la iveala.

Cher Talks 'Eclectic' New Christmas Album, A-List Collaborators

In ceea ce priveste acuzatiile de rapire, Cher a declarat pentru PEOPLE ca „acest zvon nu este adevarat” si a refuzat sa faca alte comentarii. Dar, ea confirma ca problema privata de familie este legata de problemele de dependenta ale fiului ei.

„Nu sufar de nicio problema pe care milioane de oameni din Statele Unite sa nu o aiba. Eu sunt o mama. Aceasta este treaba mea – intr-un fel sau altul, sa incerc sa-mi ajut copiii. Faci orice pentru copiii tai. Ori de cate ori ii poti ajuta, o faci pentru ca asta inseamna sa fii mama. Dar este o bucurie, chiar si cu dureri de inima – in mare parte, cand te gandesti la copiii tai, zambesti si ii iubesti si incerci sa fii acolo pentru ei”, a spus Cher pentru PEOPLE despre faptul ca a urmarit luptele de ani de zile ale fiului ei cu abuzul de substante.

Cher on coronavirus, classic movies and finishing her memoir - Los Angeles  Times

In documentele din instanta, King, in varsta de 36 de ani, a sustinut ca vedeta i-a angajat pe barbati pentru a-l scoate pe Elijah – al carui tata este regretatul rocker Gregg Allman – din camera lor de hotel pentru ca incercau sa se „impace” in casnicia lor si ea era ingrijorata pentru bunastarea fiului ei.

King, care este cunoscuta profesional sub numele de Queenie, a sustinut ca au petrecut „12 zile singuri impreuna, intre 18 si 30 noiembrie, in New York, lucrand la casnicia lor” in momentul incidentului. In documente, ea a mai sustinut ca „unul dintre cei patru barbati care l-au luat pe Allman” i-a spus ca Cher i-a angajat.

Cher Celebrates 77th Birthday With Honest Post on Aging
Articole din aceeasi categorie