25.07.2024
O colaborare neașteptată și plină de farmec! Kapushon, Valera Leovskii și Bunica Vera au lansat o melodie specială: „De pe deal mi-am luat flori” - VIDEO

Kapushon, Valera Leovskii și Bunica Vera și-au surprins fanii cu o nouă piesă din albumul lor „MATURI”. Lansarea recentă a melodiei „De pe deal mi-am luat flori” i-a lăsat pe fani fără cuvinte.

„Am lansat clipul la piesa „De pe deal mi-am luat flori” de pe albumul „MATURI”, cu „Bunica Vera” - o doamnă din orașul Leova. Pur și simplu ador piesa asta”, a scris Kapushon în descrierea postării sale de pe Instagram, în care a anunțat despre lansare.

Corneliu și Angela Botgros și-au botezat fetița! Prima imagine de la sărbătoarea Cameliei - FOTO

În doar câteva zile, piesa a strâns peste 130 de mii de vizualizări și ocupă locul 5 în trending pe Youtube.

De asemenea, are și multe mesaje de apreciere în secțiunea de comentarii a postării: „Când o ascult pe bunicuță mă iau lacrimile, ascult fiecare cuvânt și îmi dau seama că sunt cel mai fericit om de pe pământ trăind corect”, „Foarte frumos acest stil muzical, ceva creativ stilului moldovenesc”, „N-aș putea exprima în cuvinte ce emoții, gânduri, amintiri mi-a trezit melodia voastră, am trecut prin rai și prin iad ca și sentimente, dar nu-i rău, mă vindec chiar și prin plâns”, au scris internauții.

Totul despre sănătatea emoțională a bărbaților! De ce femeile apelează mai des la psihoterapeuți, dar și care sunt fricile bărbaților - VIDEO

Valera Leovskii și Kapushon au lansat recent un CD care se numește „MATURI”.

Astăzi este marcată Ziua Internațională a Bucătarilor! TOP-ul celor mai cunoscuți chefi de la noi - FOTO

Marin Crețu cu numele de scenă Kapushon, este un rapper din Republica Moldova. S-a născut pe 12 septembrie 1981 în satul Tigheci, raionul Leova. De la vârsta de patru ani a crescut în orașul Leova.

Valera Leovskii este un artist din Republica Moldova. Cea mai înaltă poziție în topurile muzicale pentru muzicieni pe care acesta l-a obținut a fost #9, iar cel mai prost loc în clasament este #498.

SURSĂ FOTO: Instagram/kapushon.official, valera_leovskii 

Articole din aceeasi categorie