25.07.2024
Corneliu și Angela Botgros și-au botezat fetița! Prima imagine de la sărbătoarea Cameliei - FOTO

Acum 2 zile, la data de 23 iulie 2024, Ion Paladi a publicat o fotografie care a fost făcută la botezul Cameliei, fiica lui Corneliu și a Angelei Botgros.

Evenimentul special care a adunat cele mai dragi persoane ale familiei Botgros a avut loc la Biserica Veche de Lemn „Adormirea Maicii Domnului”.

„Felicitări, părinților @corneliu_botgros și @angela___a.b cu botezul fetiței lor, Camelia! Să crești mare, sănătoasă și să aduci numai bucurii părinților și tuturor celor dragi”, este mesajul pe care l-a publicat pe online Ion Pladi, finul lui Corneliu Botgros.

Cerere în căsătorie desprinsă din povești! Stela Botez a fost cerută de soție după patru luni de relație, cu un inel croșetat: „Eu i-am dat răspunsul prin SMS” - VIDEO

Pe lângă Paladi, și alti internauți au venit cu mesaje de felicitare pentru Corneliu și Angela:

„Să vă trăiască, să fiți sănătoși și fericiți mereu”, „Felicitări, o familie frumoasă și împlinită! Binecuvântare să aveți”, „Felicitări”.

Astăzi este marcată Ziua Internațională a Bucătarilor! TOP-ul celor mai cunoscuți chefi de la noi - FOTO

Corneliu Botgros este instrumentist în Orchestra „Lăutarii” și fiul maestrului Nicolae Botgros. Acesta a fost căsătorit cu artista și interpreta de muzică populară Adriana Ochișanu, iar după 17 ani de căsnicie au divorțat, în 2013. Cei doi au un fiu, Cristian Augustin Botgros, în varstă de 23 de ani. În prezent, Corneliu este căsătorit cu Angela Botezatu, împreună cu care are o fetiță pe nume Camelia.

Articole din aceeasi categorie