14.03.2021
„Nunta in pandemie”. Irina Rimes a venit la Chisinau cu iubitul francez

Artista a luat parte la nunta fratelui ei, impreuna cu iubitul venit din Franta. Evenimentul a fost foarte restrans, din cauza pandemiei.

Nu mai este un secret faptul ca Irina Rimes traieste o frumoasa poveste de dragoste, cu francezul David Goldcher. Dupa ce a fost ea o perioada in Franta, iar apoi a venit cu el la Bucuresti, Irina si-a adus iubitul si acasa, in Moldova. Nunta fratelui ei a fost prilejul cel mai potrivit pentru o reuniune de familie.

Vitalie Rimes, fratele artistei s-a casatorit si chiar daca nu au organizat o mare petrecere cu aceasta ocazie, distractia a fost la ordinea zilei. Irina a publicat cateva imagini pe Instastories, unde a impartasit cu urmaritorii ei, cele mai amuzante momente din ziua respectiva. Mirele, imbracat in costum, a cantat si a dansat alaturi de frumoasa mireasa care a purtat un costum alb. Irina si David au fost imbracati si ei foarte lejer, purtand cate un pulover, pantaloni si adidasi, iar masca de protectie a fost un element de care mirii au tinut cont, din cauza situatiei pandemice in care ne aflam.

Pe final de zi, iubitul Irinei a publicat o fotografie cu ei doi, in care a venit cu o declaratie extrem de frumoasa. „You're the favorite part of my days/Esti partea preferata a zilelor mele” - a scris David in Instastories.

Relatia Irinei cu David ii incanta pe fani, acestia publicand adesea filmulete din timpul activitatilor lor in doi. Recent, vedeta a abordat pe Instagram un subiect la care nu se astepta nimeni: cum isi doreste sa-l cheme pe copilul ei, daca acesta ar fi baiat. Irina a spus ca totul a pornit de la numele Elijah, adica Ilya, din rusa.

Caz incredibil! Gemenii care s-au casatorit cu surori identice! S-au mutat impreuna imediat dupa nunta

Sursa foto, video: Instagram

Articole din aceeasi categorie