07.02.2021
Cine este iubitul Irinei Rimes? Artista s-a mutat cu el in Franta

In urma cu ceva timp, interpreta Irina Rimes s-a mutat in Franta alaturi de iubitul ei. Cei doi si-au gasit un apartament dragut, l-au mobilat si acum sunt fericiti ca locuiesc impreuna. Cantareata posteaza pe pagina sa de Instagram momentele frumoase din viata ei, poze deosebite, tinandu-si la curent fanii cu tot ce i se intampla.

Se cunosc din facultate, iar dragostea lor e ca in prima zi! Mesajul emotionant al lui Vladimir Zelenski pentru sotia lui, cu ocazia zilei de nastere

Se pare ca frumoasa basarabeanca traieste o poveste de dragoste adevarata, alaturi de iubitul sau. Acesta este francez, face parte din lumea muzicii si apare si in diverse videoclipuri.

Numele lui este David Goldcher. Este un tip inalt, blond si se pare ca o iubeste mult pe basarabeanca.

Stabilita acolo impreuna cu iubitul ei francez, moldoveanca cunoscuta pentru piesele ei de suflet atat la noi, cat si in Romania, publica adesea filmulete de la studioul din Franta, unde lucreaza cu noii colegi. De curand, interpreta a publicat un video in instastories din magazinele de mobila, unde era impreuna cu David.

Iar aseara, Irina le-a aratat fanilor si ce mananca la cina.

Irina Rimes este basarabeanca talentata, care a devenit populara si peste Prut. Este apreciata pentru piesele ei deosebite, dragostea pentru muzica si emotiile pe care le transmite in videoclipurile sale. 

Citeste si :  „Tu m-ai furat” Dan Balan i-a cucerit inima Tinei Karol? Ce mesaj i-a transmis interpreta de ziua lui de nastere

Sursa foto/video: Instagram

Articole din aceeasi categorie