28.01.2021
Irina Rimes s-a mutat cu iubitul ei in Franta. Cum arata apartamentul in care locuiesc: „Pentru mine e un mega entuziasm"

Intrepreta Irina Rimes le-a aratat prietenilor virtuali de pe Instagram, cum arata apartamentul din Franta in care s-a mutat, recent, impreuna cu iubitul ei.

Cat de frumoasa este iubita lui Corneliu Botgros. Instrumentistul a venit la aniversarea tatalui sau, insotit de „viitoarea nora" a maestrului

„Dupa multe cautari, in sfarsit am gasit apartamentul visurilor noastre. Este o gradina foarte draguta.”

Artista a precizat ca apartamentul nu a fost cumparat, dar il inchiriaza:„Nu cumparam nimic in pandemie.” 

Locuinta deocamdata nu este mobilata, dar are propria gradina si este foarte luminoasa.

Irina a mai spus ca iubeste sa urmareasca emisiuni in care se arata procesul de amenajare a caselor si apartamentelor si a decis ca le va arata fanilor prin intermediul Instagram-ului, cum isi va amenaja noua locuinta: „De fiecare data cand ma mut, pentru mine e un mega entuziasm sa amenajez, asa ca in urmatoarele instastories o sa va tin la curent unde pun patul, unde pun dulapul, bucataria.”

Stabilita acolo impreuna cu iubitul ei francez, moldoveanca cunoscuta pentru piesele ei de suflet atat la noi, cat si in Romania, publica adesea filmulete de la studioul din Franta, unde lucreaza cu noii colegi.

„Surorile, fratii si Zdubii” - intr-o colaborare foc! Cum suna „Miorita”, combinatia dintre rock si folclor, interpretata de Zdob si Zdub, Orchestra Fratilor Advahov si Surorile Osoianu

Sursa foto: Instagram

Articole din aceeasi categorie