02.03.2021
Irina Rimes - in asteptarea unui copil? Ce prenume isi doreste artista pentru bebelusul sau? „Ma gandesc ca daca va fi francez, baiatul la scoala o sa aiba probleme”

Interpreta Irina Rimes este foarte activa pe retelele de socializare, acolo unde posteaza diverse imagini si filmulete din viata de zi cu zi. In ultimul timp, interpreta impartaseste cu urmaritorii sai diferite instastories amuzante. Recent, artista a vorbit despre prenumele ei preferat de baiat. O fi oare in asteptarea unui copilas?

In urma cu ceva timp, interpreta Irina Rimes s-a mutat in Franta alaturi de iubitul ei. Cei doi si-au gasit un apartament dragut, l-au mobilat si acum sunt fericiti ca locuiesc impreuna. Cantareata posteaza pe pagina sa de Instagram momentele frumoase din viata ei, poze deosebite, tinandu-si la curent fanii cu tot ce i se intampla.

Cine este iubitul Irinei Rimes? Artista s-a mutat cu el in Franta

De curand, Irina Rimes a povestit in instastories ca ii place extrem de mult numele de baiat Elijah. „M-am gandit ca daca vreodata o sa am un baietel, o sa ii pun numele Elijah.” Tanara se gandeste ca parintilor sai le va fi dificil sa se adreseze baietelului.

Artista deja se vede in viitor cu actualul sau iubit, care este francez, spunand ca „bunelul va fi francez.” 

„Cred ca pana la urma tot Ilie o sa-l cheme. Daca e fata, nu o sa o cheme nimeni, pentru ca nu o sa iasa din casa pana la 25 de ani.”, glumeste Irina.

La final, Irina a spus ca acest video este un pamflet si „trebuie tratat ca atare.”

Irina Rimes este basarabeanca talentata, care a devenit populara si peste Prut. Este apreciata pentru piesele ei deosebite, dragostea pentru muzica si emotiile pe care le transmite in videoclipurile sale.

Citeste si :  Dan Balan „a rupt” scena de la nunta unei prezentatoare TV. Petrecerea fastuoasa a avut loc in Maldive

Sursa foto: Instagram

Articole din aceeasi categorie