01.04.2021
Nu orice bunica ar dansa asa! Pugacheva, cu confetti si ploita in cap, s-a distrat in rand cu copiii. Petrecerea cu fast organizata pentru fiica Kristinei Orbakaite, alaturi de copiii lui Sor, ai lui Kirkorov si ai altor vedete

Fiica Kristinei Orbakaite a implinit noua ani. Parintii au organizat o petrecere de lux pentru fiica lor: au inchiriat un restaurant si au angajat o echipa de animatori veseli. Printre invitati se puteau vedea multi mostenitori ale vedetelor.

Sofia Rotaru arata mai bine decat nora ei! Fanii au ras cand au vazut fotografia

Petrecerea, in stilul povestilor si a zanelor, a fost un adevarat eveniment pentru copiii vedetelor din showbizul rusesc. Cu flori gigantice de culori pastelate, omagiata s-a simtit o adevarata printesa. Nepoata Allei Pugacheva a imbracat o rochie de culoare albastru celest, cu imprimeuri florale si coronita pe cap.

Printre invitatii serii s-au putut vedea Maxim Galkin si Alla Pugacheva, impreuna cu gemenii Harry si Lisa, mostenitorii lui Jasmin si ai lui Ilan Sor, intreaga familie a lui Filip Kirkorov si multi altii. 

De parca e Alain Delon! Sofia Rotaru se poate mandri cu nepotul sau, care e un tanar foarte chipes

„In timp ce mama era in turneu, Margaritochka si Miron au mers la petrecerea de ziua de nastere a lui Klavochka Zemtsova, s-au intors incantati, chiar si mie mi-a parut rau ca nu am fost cu ei. Kristina, iti multumesc pentru aceasta sarbatoare pentru copii si la multi ani fiicei tale! " - a scris pe Instagram Jasmin.

Copiii au fost delectati cu bucataria moleculara si au avut parte de diverse concursuri. Fiica lui Orbakaite a cantat in fata oaspetilor un cantec in spaniola, ceea ce a fost o surpriza placuta pentru toti. La final, atat adultii, cat si copiii au participat la o discoteca, in timpul careia au avut parte de o ploaie de hartie si confetti. Alla Pugacheva s-a distrat si a dansat in rand cu copiii.

Dupa dansuri, a fost adus in sala un tort imens cu mai multe niveluri, decorat cu flori mov si cifra 9. „Ieri la ziua de nastere a Klavei a fost distractiv pentru toata lumea: atat pentru copii, cat si pentru adulti!",  a spus Maxim Galkin.

Multi cred ca Klava va calca pe urmele mamei si bunicii ei si isi va construi o cariera in muzica. In august, Orbakaite s-a bucurat de lansarea compozitiei fiicei sale: „Klavochka a inregistrat o melodie in spaniola! Acum poate fi ascultata si descarcata pe toate platformele. "

A mostenit talentul mamei sale! Fiica de 8 ani a interpretei Kristina Orbakaite a inregistrat o piesa in limba spaniola

Articole din aceeasi categorie