31.03.2021
Sofia Rotaru arata mai bine decat nora ei! Fanii au ras cand au vazut fotografia

In ultima perioada, artista publica mai des imagini cu apropiatii ei si atunci cand o face, fanii raman fara cuvinte. De data aceasta, Sofia Rotaru a aparut intr-o fotografie alaturi de nora sa.

In familia lor, frumusetea nu se transmite doar genetic, ci vine si din afara. Sofia Rotaru a publicat pe pagina sa de Instagram o fotografie cu nora ei, Svetlana Evdokimenko. Cele doua au incantat ochii internautilor cu chipurile lor luminoase si ochii stralucitori. Una blonda si alta bruneta, atat Sofia Rotaru, cat si Svetlana Evdokimenko se pare ca au oprit timpul in loc, la cat de tinere arata.

In descrierea fotografiei publicate, indragita interpreta si-a felicitat nora cu ocazia zilei de nastere si i-a urat sanatate, fericire si iubire: „Дорогая Светочка, с Днем рождения! Будь счастлива и здорова! Люби и будь любима!”

Admiratorii Sofiei Rotaru nu au ezitat sa vina si ei cu urari de bine, iar fotografia a acumulat peste 15 mii de aprecieri. Cei mai atenti urmaritori au mentionat faptul ca artista, desi are 73 de ani, arata foarte bine, plina de viata si mult mai tanara.

Nu este prima data cand vedeta impresioneaza internautii cu frumusetea familiei ei. Acum cateva zile a distribuit cateva imagini cu nepotul ei, care are aceleasi gene - cu trasaturi bine definite si o atitudine seducatoare.

Sursa foto: Instagram

Articole din aceeasi categorie