13.08.2020
A mostenit talentul mamei sale! Fiica de 8 ani a interpretei Kristina Orbakaite a inregistrat o piesa in limba spaniola

 Klava, fiica Kristinei Orbakaite si a lui Mikhail Zemtsov, a luat exemplu de la bunica si mama sa si se pare ca a decis sa devina cantareata.

Pe pagina sa de Instagram, Kristina Orbakaite a anuntat ca fiica ei a inregistrat prima melodie, si nu in limba sa materna, dar in limba spaniola.

„Avem vesti bune! Klavochka a inregistrat o melodie in spaniola! Acum poate fi auzita si descarcata pe toate platformele.",a scris vedeta cu mandrie.

Citeste si :  Vedeta serialelor „Kuhnya” si „Hotel Eleon” este insarcinata! „Astazi am 28 de ani si astept un al doilea copil."

Compozitia se numeste „Ser Amigos”. Muzica a fost scrisa de pianista si compozitoarea Elena Iourova, care a numit-o pe Claudia „o tanara artista talentata”, iar versurile au fost scrise de catre nominata latina a Grammy, Jessyca Sarango.


Fanii Kristinei Orbakaite au apreciat primul single al fiicei ei si au remarcat ca fata este foarte talentata si frumoasa si i-au prezis deja un viitor grozav in lumea muzicii. Rudele cantaretei, de asemenea, au reactionat la aceasta stire. Mama artistei si bunica fetei, Alla Pugaciova, a lasat un comentariu sub forma unor emoji-aplauze, iar sotul Primadonei, Maxim Galkin, si-a aratat incantarea scriind „wow!!”.

Kristina Orbakaite mai are un fiu care, de asemenea, a decis sa se dedice muzicii. Fratele mai mare al Klavdiei, Nikita Presnyakov, in varsta de 29 de ani, pe care vedeta il are din casatoria cu Vladimir Presnyakov, si-a format o trupa rock AquaStone, care mai tarziu a fost redenumita - Multiverse.

Citeste si :  Transformare spectaculoasa! O celebra cantareata a slabit in timpul carantinei aproape 40 de kilograme

Surse foto: Instagram, Google.com

Articole din aceeasi categorie