23.03.2021
De parca e Alain Delon! Sofia Rotaru se poate mandri cu nepotul sau, care e un tanar foarte chipes

Sofia Rotaru si-a felicitat nepotul cu ocazia zilei sale de nastere care implineste 27 de ani. Tanarul s-a transformat intr-un barbat atragator.

Citeste si :  Au stabilit! Edward Sanda si Cleopatra Stratan fac nunta anul acesta: „Ne oficializam cu tot ce trebuie”

„День рождения моего любимого внука - Анатолия! Толюца, желаю тебе крепкого здоровья, счастья и везения! Люблю” (Ziua de nastere a iubitului meu nepot - Anatolie! Tolyutsa, iti doresc multa sanatate, fericire si noroc! Te iubesc), a scris interpreta pe pagina sa de Instagram, publicand si doua fotografii cu nepotul sau.

Postarea artistei a adunat aproape 15 mii de aprecieri si sute de mesaje de felicitare. Printre cei care au lasat comentarii se numara si colegii de breasla ai interpretei, precum Alla Pugacheva, Artur Pirojkov, Igor Krutoy si altii. 

Urmaritorii Sofiei Rotaru sunt de parere ca Anatolie este un tanar foarte frumos si atragator si si-ar putea construi o cariera de succes in modelling. Unii l-au comparat pe tanar cu omonimul sau, bunicul Anatolie Kirillovich, in timp ce pentru altii au spus ca el seamana cu sex-simbolul secolului XX, Alain Delon.  „Nepotul tau este foarte frumos. Mandria ta.”

Se pare ca frumusetea se transmite ereditar in familia Sofiei Rotaru. Interpreta hitului „Я назову планету..." are nepotii unul mai frumos decat altul.

Sofia Evdokimenko, nepoata Sofiei Rotaru, a mostenit de la la celebra sa bunica nu numai frumusetea si carisma, ci si bunul gust. In 2019, Evdokimenko a intrat la Scoala de Design Parsons din New York. Anatolie este si el la fel de frumos ca si sora sa. El e cunoscut ca producator muzical, fotograf si DJ SHMN. A urmat studiile la Londra, specializandu-se in Arta fotografiei si cinematografie. Cei doi sunt copiii lui Ruslan, fiul Artistei Poporului din Ucraina, Sofia Rotaru.

Citeste si :  Cine este iubitul nepoatei Sofiei Rotaru?

Sursa foto: Instagram

Articole din aceeasi categorie