15.03.2022
Se simte mandra ca a stat nemiscata, in direct, in timp ce in spatele ei, o jurnalista striga: „Nu crede propagandei”. Ce spune prezentatoarea din Rusia Ekaterina Andreeva - VIDEO

Marina Ovsyannikova, redactor la „Pervii Kanal”, a intrat luni seara in direct in studioul stirilor cu o pancarta: „Opriti razboiul. Nu razboiului. Nu crede propagandei. Ei te mint.” Mai jos, erau scrise cuvinte in limba engleza: „Rusii impotriva razboiului”.

Ekaterina Andreeva este prezentatoarea care de zeci de ani transmite buletinul de stiri de la postul de televiziune rus. Ieri seara jurnalista s-a confruntat cu o situatie neasteptata deoarece in direct a avut loc un adevarat protest.

Prezentatoarea a venit mai apoi si cu o reactie asupra celor intamplate, pe pagina sa de Instagram. Aceasta a publicat doua videouri in care a spus: „Stai ca o stanca orice s-ar intampla. Astazi am avut nevoie de aceasta statornicie”

Ksenia Sobchak - dezamagita ca a lucrat prea mult in Rusia: „Lumea, care ieri era deschisa si simpla, astazi a devenit periculoasa si de neinteles. Mai ales pentru noi: oamenii care nu au alte pasapoarte decat cel rusesc”

Marina Ovsyannikova risca ani grei de inchisoare in temeiul unei noi legislatii ruse care incrimineaza raspandirea asa-numitelor „stiri false” despre armata rusa. Cei gasiti vinovati conform legii risca pana la 15 ani dupa gratii.

Este prima data cand un angajat al presei de stat ruse a denuntat public razboiul.

Kate Middleton, gest de solidaritate pentru Ucraina! Mesajul subtil transmis prin bijuteriile purtate la un eveniment oficial

Articole din aceeasi categorie