15.03.2022
De la un blogger de succes - la un spalator auto! Dava, surprins lucrand la un service auto dupa inchiderea Instagramului in Rusia - VIDEO

Dava este cunoscut in mediul online ca fiind unul dintre bloggerii cu mult umor si ironie. Bineinteles ca nu a putut rata inchiderea Instagramului si a facut un video amuzant la acest subiect.

Inchiderea retelelor sociale din Rusia a afectat nu numai utilizatorii de rand, dar si pe cei care au castigat bani frumosi cu ajutorul acestei platforme. Mii de bloggeri pentru care Instagramul era sursa principala de venit s-au trezit cu o situatie greu de imaginat, iar unii se pare ca sunt in culmea disperarii.  

Unul dintre ei este chiar David Manukyan (Dava), care are aproape 14 milioane de urmaritori pe Instagram si a reactionat cu mult umor la inchiderea Instagramului. 

Imagini rare cu fetele lui Vladimir Putin, pe cand erau adolescente. Pozele au fost facute publice de un fost apropiat al presedintelui - FOTO

In ultimul video postat, acesta apare spaland o masina la un service auto. La un moment dat, alaturi de el se apropie un client care il recunoaste si incepe sa rada de blogger, iar Dava ulterior se infurie: "De ce razi? S-a inchid Instagramul", i-a reprosat Dava furios si a aruncat cu o carpa.

Cu toate acestea, Dava nu are de ce isi face griji. Pe langa blogging, lucreaza in televiziune, unde are un salariu stabil.

Incepand de luni, Facebook, Instagram si WhatsApp au fost interzise si considerate „organizatii extremiste” , dupa ce Meta Platforms, compania, a precizat, saptamana trecuta, ca utilizatorii din unele tari, vor avea voie sa faca apel la violenta impotriva soldatilor rusi in contextul invaziei din Ucraina. Iar Roskomnadzor, autoritatea de reglementare a comunicatiilor de stat, le-a spus oamenilor sa-si mute fotografiile si videoclipurile de pe Instagram inainte ca acesta sa fie inchis, la miezul noptii de duminica spre luni, el i-a incurajat sa treaca la „platformele de internet competitive” ale Rusiei. In acest sens, vedetele ruse de pe Instagram si-au luat ramas-bun de la urmaritorii lor.

De ziua sa de nastere, prezentatoarea Vlada Mardari a mers intr-o escapada fantastica alaturi de sotul ei: „In acest an am sa fiu doar cu sotul meu, cel mai drag om” - VIDEO

Sursa VIDEO: Tiktok

Articole din aceeasi categorie