15.03.2022
Max Barskih - adresare dura catre Timati, Yana Rudkovskaya si alti artisti rusi: „Iti multumim Instagram ca ne-ai salvat de Buzova”

Saptamana trecuta, Max Barskih a postat un video pe Instagram, in care a declarat ca nu vrea ca muzica lui sa fie auzita in Rusia. Totul din cauza razboiului din Ucraina. Artistii rusi au inceput sa-l critice pe Max, printre ei s-a numarat Timati, Olga Buzova si Yana Rudkovskaya.

Astazi, Max Barskih a decis sa raspunda tuturor celor care l-au criticat deodata. Cantaretul a inregistrat un video in care s-a adresat lui Timati, Slava, Yana Rudkovskaya si Olga Buzova.

Mai intai interpretul s-a adresat lui Timati, dar si artistei Slava:„Timati, mai bine taci si du-te sa-ti salvezi compania pe jumatate falimentata sau poti sa-ti prajesti burgerii. Si inceteaza cu amenintarile, nu reprezinti nimic fara ajutorul cuiva. Slava, esti o ipocrita. Nu cu mult timp in urma mi-ai cantat piese de dragoste, iar acum ai deschis gura si miroase.”

Se simte mandra ca a stat nemiscata, in direct, in timp ce in spatele ei, o jurnalista striga: „Nu crede propagandei”. Ce spune prezentatoarea din Rusia Ekaterina Andreeva - VIDEO

De asemenea, Barskih nu a uitat sa vorbeasca in videoul sau si despre alte doua vedete care l-au dezamagit. „Yana Rudkovskaya, mi se pare ca nu ai vazut demult nimic altceva decat Louis Vuitton. Buzova, Lady Boo, multumim lui Instagram pentru ca ne-a salvat de prezenta ta, de acest flux nesfarsit de informatii de care nimeni nu are nevoie. Tu inca stai si crezi ca toate paginile fake ale tale vor trece de pe Instagram pe Telegram, ceea ce este putin probabil ”, a spus Max.

De la un blogger de succes - la un spalator auto! Dava, surprins lucrand la un service auto dupa inchiderea Instagramului in Rusia - VIDEO

Articole din aceeasi categorie