17.10.2022
Nicoleta Bezer a implinit 21 de ani! Vezi ce surprize a avut bloggerita de ziua sa de nastere, dar si ce mesaj de felicitare emotionant a primit de la sora sa mai mare, Marinela: „Din 2001 suntem de nedespartit!” - FOTO/VIDEO

Nicoleta Bezer, sora bloggeritei Marinela Bezer, a implinit 21 de ani. Tanara a avut parte de o zi cu adevarat speciala, plina de cadouri superbe si oameni dragi alaturi.

Pe pagina sa de Instagram, tanara a publicat o serie de imagini. In fotografii o vedem pe Nicoleta asezata pe patul din numarul sau de hotel, pe care stau o multime de cadouri, flori si baloane. 

Anastasia Lazariuc - prima aparitie pe retelele de socializare dupa mai bine de 2 ani! Vezi cum arata acum interpreta in varsta de 69 de ani - FOTO

„La multi ani! Va multumesc tuturor pentru ca ati facut aceasta zi atat de speciala. Multumesc tuturor pentru urari de bine. Sunt atat de norocoasa in aceasta viata pentru parintii mei si familia mea, pentru oamenii dragi din jurul meu si pentru urmaritorii mei. Am decis sa public astazi imagini mai devreme, pentru a ma putea bucura de restul zilei fara Social Media. Va iubesc pe toti si va transmit energia mea pozitiva tuturor”, a scris Nicoleta. 

Dimineata sa a inceput cu o surpriza placuta. Tanara a primit un buchet mare de hortensii si un tort. 

Fiica Danielei Costetchi a implinit 2 anisori! Micuta a avut parte de o sarbatoare frumoasa, alaturi de parinti „Suntem binecuvantati sa te avem!” - FOTO/VIDEO

Iar dupa aceasta surpriza a venit alta, mai grandioasa. Oamenii sai dragi au venit sa o felicite. Acestia au venit cu daruri incredibile, pe care tanara si le dorea demult. 

Printre cadourile sale vedem o geanta de la brandul Balenciaga, in suma de 6.500 de dolari, o geanta de la brandul Dior, un trench de la brandul Jacquemus in suma de aproape 1200 de euro, o palarie de la aceeasi marca si multe alte cadouri. 

Tanara a primit multe felicitari din partea prietenilor sai, dar si a urmaritorilor. 

„La multi ani, frumusete!”, „Happy Birthday sweetie”, „La multi ani sanatosi si fericiti”, „La multi ani, Nicoleta!”, „La multi ani minunati si fabulosi”, „La muulti ani, gorgie!”, „Happy Birthday Beeautiful!”, au scris abonatii sai. 

Sora sa, Marinela, a scris un text lung si emotionant pe pagina sa de Instagram, dedicat surorii sale. De asemenea, bloggerita a publicat si cateva imagini de arhiva cu sora sa mai mica. 

Muzica le-a unit destinele! Interpreta Ioana Capraru va organiza un concert jubiliar dedicat carierei sale muzicale, iar alaturi de ea va fi sotul sau, Vladimir Serbusca: „El a fost cel care m-a sustinut in toti acesti ani” - VIDEO

„Din 2001 suntem de nedespartit! La multi ani si felicitari cu 21 de ani, surioara mea mai mica! Oricat ai avea, eu mereu te voi vedea ca acea Nicoleta cu „buricul gol” din poza a 6-a. Am trait impreuna atatea momente frumoase si sunt recunoscatoare vietii ca am asa sora. Esti cel mai dulce, intelept, pretios, iubitor si grijuliu om. Sunt binecuvantata sa te numesc sora mea si cea mai buna prietena a mea. 

Imi place sa te vad atat de pasionata de munca ta, de cat de creativa esti si ca tot ceea ce faci devine ceva frumos si de succes! Imi place ca uneori esti in rolul surorii mai mari si ca imbratisarea ta poate sa-mi aline orice durere sau tristete. Imi place cum ma iai in bratele tale atunci cand suntem in avion si incepe zona cu turbulente. Imi place cum, ori de cate ori gasesti un loc nou vegan, mereu im aduci ceva de acolo. Imi place ca avem propriul nostru limbaj si ne putem intelege din priviri, cand ne rostogolim pe podea razand de cele mai stupide lucruri. Imi place cum mi-ai organizat petrecerea burlacitelor si ai reusit sa faci un eveniment de neuitat. Sunt mereu recunoscatoare pentru tot ceea ce faci pentru mine. 

Au cantat, au impletit sarmale si si-au amintit de sarbatorile din copilarie! Interpretele Anisoara Dabija si Natalia Proca au dezvaluit care sunt secretele lor in pregatirea bucatelor traditionale - VIDEO

Sper ca viata te trateaza cu bunatate, la fel cum si tu ii tratezi pe cei din jur si voi face tot ce-mi sta in putere pentru a-ti fi un sprijin bun si a te inveseli mereu. Te iubesc mai mult decat ti-ai inchipui vreodata!”, a scris Marinela Bezer. 

Nicoleta Bezer a devenit cunoscuta dupa ce a prezentat emisiunea „Magazinul Copiilor”. Acum, Nicoleta Bezer este o fata mare si increzatoare in propriile forte. Tanara este adepta unui mod de viata sanatos. Nicoleta se bucura de o comunitate de peste 92 de mii de urmaritori pe Instagram. 

Frigidere pictate in centrul Chisinaului! Un magazin de electrocasnice din Moldova a venit cu o idee creativa de reciclare a tehnicii uzate. Vezi cat de frumos au fost desenate cateva frigidere colectate din intreaga tara - VIDEO

Sursa FOTO/VIDEO: Instagram

Articole din aceeasi categorie