27.07.2023
Modelul Ilinca Sturzescu a devenit mamica! Ce prenume au ales parintii pentru baietel - FOTO

Modelul de la noi, Ilinca Sturzescu a venit de curand mamica pentru prima oara. Aceasta a adus pe lume un baietel perfect sanatos.

Despre evenimentul frumos din viata ei, Sturzescu a anuntat prin intermediul unei postari publicate pe Instagram.

Baietelul s-a nascut la data de 25 iulie 2023 si a fost numit Timur. „25/07/23! Leul meu de iulie! Timur al meu”, a scris modelul in descrierea unei serii de fotografii in care apare si nou-nascutul.

Si-a aruncat sutienul pe scena la concertul lui Drake, apoi a fost contactata de Playboy! Ce propunere a primit tanara

Ilinca Sturzescu a evitat sa dezvaluie chipuI lui Timur, astfel, aceasta a pus un sticker pe fata lui.

Internautii s-au grabit sa-i felicite pe proaspetii parinti: „Felicitari”, „Sa fie sanatosel si sa va bucurati in fiecare clipa de Timur”, „Felicitari, crestere usoara”, „Felicitari! Sa fie sanatos si sa aiba cea mai frumoasa copilarie”, „Omg! Felicitari scumpii. Sa fie sanatos”, sunt doar cateva dintre mesaje.

Prima fotografie in 11! Marina si Teodor Carnat, alaturi de cei 9 copii: „Nu am stiut ca pot avea atat de multa dragoste in inima mea” - FOTO

Ilinca Sturzescu, cunoscuta si ca Ilinca Kotya este un model in varsta de 25 de ani din Republica Moldova. Pe langa modeling, aceasta mai este activa si pe Instagram, acolo unde este urmarita de peste 60 de mii de internauti.

Valentina Nafornita s-a maritat! Momentul in care a facut marele anunt - VIDEO

Articole din aceeasi categorie