27.07.2023
Si-a aruncat sutienul pe scena la concertul lui Drake, apoi a fost contactata de Playboy! Ce propunere a primit tanara

O tanara din New York a devenit virala pe TikTok dupa ce a participat la un concert sustinut de Drake. Motivul? Femeie si-a aruncat sutienul pe scena, iar artistul a fost impresionat de cupele uriase. 

„36G?” - a fost auzit Drake spunand pe filmare dupa ce s-a uitat la eticheta sutienului. „Gasiti femeia asta imediat!”, a glumit apoi cantaretul in timp ce se plimba cu sutienul pe scena. 

Cantaretul a fost filmat in timp ce adulmeca articolul aruncat de tanara pe scena de la Madison Square Garden.

Videoclipul postat de Veronica Correia s-a viralizat rapid si a adunat aproape 7 milioane de vizualizari. Tanara in varsta de 21 de ani a mai postat un clip la scurt timp dupa show in care isi anunta urmaritorii ca ea e „norocoasa” pe care o cauta Drake. 

Clipurile virale cu Veronica le-au atras atentia si celor de la Playboy, scrie New York Post. Tanara le-a spus urmaritorilor ca a primit un mesaj de la reprezentantii Playboy in care era invitata sa se inscrie in noua lor aplicatie. 

„Buna Veronica! Esti superba. Recent am lansat o noua aplicatie Playboy, numai pe baza de invitatie, care le ofera creatorilor posibilitatea de a castiga prin monetizarea continutului exclusiv similar cu cel pe care il postezi deja pe IG si TikTok. Te invitam sa aplici. Anunta-ne dupa ce ai aplicat si te vom accepta imediat”, este mesajul primit de Veronca potrivit sursei mentionate mai sus. 

Potrivit contului de Instagram, tanara este mamica unei fetite de 2 anisori si detine o cafenea in Rhode Island. In doar cateva zile, conturile de socializare ale Veronicai au explodat. Pe Instagram, tanara a ajuns la 63.000 de urmaritori, iar pe TikTok are peste 12.000 de urmaritori. 

Fotografii: Instagram/ capturi TikTok @veronicaaacorr401

Articole din aceeasi categorie