26.07.2023
Valentina Nafornita s-a maritat! Momentul in care a facut marele anunt - VIDEO

Acum o luna, Valentina Nafornita a fost ceruta in casatorie de catre partenerul ei de viata, compozitorul Cristian Spataru.

Cei doi au decis ca este momentul potrivit pentru a trece la nivelul urmator in relatia lor. Ei si-au oficializat astazi relatia la serviciul de stare civila.

Despre acest lucru a anuntat soprana prin intermediul unui video publicat pe contul ei de Instagram. „Oficial”, a scris aceasta in descrierea filmuletului in care tinea in maini certificatul de casatorie.

Atat Valentina Nafornita, cat si Cristian Spataru au ales sa poarte in aceasta zi importanta pentru ei tinute de culoare alba.

Totodata, Nafornita a fost surprinsa astazi cu un buchet de trandafiri rosii. In video aceasta ii tinea in maini cu multa atentie si dragoste.

Intalnire neasteptata! Pe cine a surprins Svetlana Sainsus in timpul unui concert: „Am avut parte de o surpriza de suflet asa ca in momentul de Revelion” - FOTO

Valentina Nafornita s-a nascut in Moldova, mai exact, in satul Cuhnesti, raionul Glodeni, acolo unde a si studiat vioara. Peste ani ea a aflat ca nu i se ofera nicio bursa la Conservatorul din Chisinau. A perseverat, din zori pana in noapte, ca intr-un final sa fie admisa la Conservatorul din Bucuresti. De acolo – la masterat, dar si la Opera din capitala Romaniei. La 24 de ani, Valentina Nafornita castiga cel mai prestigios concurs din Marea Britanie, pentru cantaretii lirici din lume, „BBC Singer of the World”. 

Sezonul sesiunilor foto in floarea soarelui se declara deschis! Cum s-au lasat fotografiate bloggeritele de la noi - FOTO/VIDEO

Articole din aceeasi categorie