26.07.2023
Prima fotografie in 11! Marina si Teodor Carnat, alaturi de cei 9 copii: „Nu am stiut ca pot avea atat de multa dragoste in inima mea” - FOTO

Acum 3 zile, la data de 23 iulie 2023, Marina Carnat a devenit mama pentru a 9-a oara.

Timp de doua zile, proaspata mamica a ascuns sexul bebelusului, insa, in cele din urma aceasta a recunoscut ca a nascut un baietel.

„Barbie Girl” - in limba romana a devenit virala pe TikTok! Cum suna melodia in interpretarea Darei - VIDEO

Si daca in ultima perioada se obisnuieste a organiza gender party-uri inainte de nastere, femeia de afaceri a decis sa schimbe traditia si a facut petrecerea cand a ajuns acasa de la maternitate.

Dupa ce intreaga familia a aflat ca s-a nascut un baietel, cei 11 au facut prima lor fotografie comuna.

„Prima poza in 11… Nu am stiut ca pot avea atat de multa dragoste in inima mea!”, a mentionat Marina Carnat in descrierea imaginii postate pe Instagram.

„Cei mai frumosi”, „Felicitari, oameni minunati! Sa va traiasca minunile!”, „Wow!! Minunati!”, „Felicitari, inca un baietel si egalitate”, „Sa fiti binecuvantati toata viata”, sunt cateva dintre mesajele pe care familia Carnat le-a primit.

Vedete fara studii! TOP 27 de celebritati care nu au terminat nici macar liceul - GALERIE FOTO

Marina este sotia avocatului, Teodor Carnat. Aceasta a devenit cunoscuta in mediul online, datorita postarilor privind alimentatia, educatia, dar si cum se descurca fiind mama a 9 copii. De-a lungul timpului ea a adunat o comunitate de peste 230 mii de urmaritori.

Tany Vander si Katy Black si-au etalat burticile in oglinda! Cat de bine arata cele doua gravidute - FOTO/VIDEO

Articole din aceeasi categorie