21.02.2023
Mihai Ciobanu a implinit 70 de ani! Vezi care este unicul regret al artistului, dar si cine ii sunt cei mai apropiati prieteni: „Unii oameni care imi sunt dragi...” - VIDEO

Departe de casa, tocmai la Toronto, interpretul Mihai Ciobanu a sarbatorit ieri 70 de ani, 50 dintre care i-a petrecut pe scena. Acesta se declara un om si un artist implinit. Cum a inceput cariera lui, cine sunt cei mai buni prieteni ai sai si cu ce se mandreste Mihai Ciobanu, afla dintr-un reportaj marca O Seara Perfecta.

„Casa parinteasca nu se vinde”, piesa pe versurile lui Grigorie Vieru, este probabil una dintre cele mai cunoscute cantece populare din repertoriul lui Mihai Ciobanu, piesa care trezeste puternice emotii in sufletul fiecaruia. Cei 70 de ani, interpretul Mihai Ciobanu ii va sarbtori departe de casa, alaturi de publicul sau drag:„Voi fi la Tronto, acolo sunt invitat la un festival al vinului care se numeste „Polobocul de Aur” . Este organizat de diaspora de la noi si imi pare rau ca nu-s cu cei dragi aici acasa. Sper la intoarcere sa organizam o intalnire, poate si o lansare de CD.”, a spus interpretul.

Ceruta in casatorie chiar de ziua ei! Luptatoarea Anastasia Nichita a spus „DA” - la inaltime. Surpriza a fost una ca in povesti. Vezi momentul emotionant - FOTO/VIDEO

In cei 50 de ani de activitate a inregistrat peste 300 de piese si a reusit sa colaboreze cu cele mai cunoscute orchestre din tara: „Am lucrat mai mult de 20 de ani in orchestra de radio si televiziune „Folclor”. Am lucrat si la ansamblul „Mugurel” 2 ani de zile. Am colaborat si colaborez cu orchestra fratilor Advahov si orchestra lautarii...”, a mentionat Ciobanu.

Indragostit de muzica populara inca de mic copil, a urcat pentru prima data pe scena fiind elev in clasa a 5-a:„Am vazut ca imi place si am studiat. Am facut armata cu fluierul in cizma.”, a marturisit artistul.

Sarbatoare in familia Laurei Vetty! Fiica interpretei, Maya, a implinit 10 ani - VIDEO

A adunat sute de piese frumoase si a participat la concerte memorabile, are o familie cu care se mandreste, tocmai de asta unicul regret al artistului este legat de cei care nu ii mai sunt alaturi: „Daca era sa ma mai nasc o data, mergeam tot pe aceasta carare. Am si unele regrete, unii oameni care imi sunt dragi, nu mai sunt in viata...”, a spus interpretul.

A reusit sa lege putine prietenii printre colegi, in schimb acestea au rezistat in timp: „Am cativa prieteni. Unul mi-a scris multe versuri, ca si Grigore Vieru care ne lipseste la toti. Cu domnul Grigore Vieru am inregistrat vreo patruzeci de cantece.”, a remarcat Mihai.

Cristiano Ronaldo si-a luat familia si a plecat definitiv din "Suita Regeasca" de 300.000€ pe luna din Riyadh

A fost binecuvantat sa faca ceea ce iubeste, sa aiba alaturi o familie frumoasa si prieteni devotati, tocmai de asta la cei 70 de ani, artistul se declara un om realizat: „Am gustat din succesul cantecului popular. Am copii, o fiica si un fecior. Am mai avut norocul sa fiu in orchestrele care mi-au fost dragi.”, a mentionat interpretul.

Bunicul Marinelei Bezer a implinit 81 de ani! Iata cum a fost felicitat de intreaga familie: „Este fericit ca un copil” - VIDEO

Mihai Ciobanu este interpret de muzica populara din Republica Moldova. Prin colectia sa de cantece, se regasesc:„Casa parinteasca nu se vinde”, „Of, sarmana inima”, „Cimitir cu piatra alba” etc.

Articole din aceeasi categorie