21.02.2023
Cristiano Ronaldo si-a luat familia si a plecat definitiv din "Suita Regeasca" de 300.000€ pe luna din Riyadh

Cristiano Ronaldo (38 de ani) traieste o viata "de emir" dupa ce s-a transferat la Al-Nassr, formatie care evolueaza in campionatul Arabiei Saudite

In capitala noii sale case, Riyadh, sauditii i-au pus la dispozitie superstarului portughez 17 camere dispuse pe doua etaje in hotelul de cinci stele "Four Seasons", dar de atunci si pana acum CR7 si-a schimbat deja locuinta. 

Cristiano Ronaldo nu mai sta la hotel in Arabia Saudita

Conform presei britanice, Ronaldo, alaturi de partenera sa, Georgina Rodriguez, si cei cinci copii, s-au mutat recent din luxosul hotel tot in Riyadh, dar intr-o vila.

Pentru cele doua luni petrecute in "Suita Regeasca" (vezi galeria FOTO de mai jos), asa cum este denumita zona speciala a hotelului, Ronaldo ar fi trebuit sa plateasca nu mai putin de 600.000 de euro, insa sauditii nu l-au lasat sa scoata niciun ban din buzunar. 

Georgina Rodriguez a dezvaluit ce nu face niciodata Ronaldo cand e acasa

Frumoasa argentinianca le-a impartasit recent fanilor o alta perspectiva din viata de zi cu zi a jucatorului.

”Cristiano este un super tata si cel mai bun sot la care as putea visa. Dar nu gateste.

Dupa ce s-a antrenat toata dimineata, merita sa gaseasca pe masa un platou fierbinte cu mancare pregatita cu drag. Avem un bucatar, dar uneori gatesc si eu”, a spus Rodriguez.

Cristiano Ronaldo si Georgina Rodriguez se vor muta in "cea mai scumpa casa din Portugalia"

La finalul anului trecut, CR7 a realizat o noua achizitie extravaganta: o casa din localitatea portugheza Quinta da Marinha, la aproximativ 30 de kilometri de Capitala, unde va locui dupa retragere.

Vila si imprejurimile sunt cu adevarat spectaculoase si impozante, dupa cum se poate vedea in galeria foto de mai jos, dar costurile sunt pe masura: 21 de milioane de euro pentru achizitii si imbunatatiri, iar presa internationala scrie ca e ”cea mai scumpa casa din Portugalia”.

Articole din aceeasi categorie