20.02.2023
Bunicul Marinelei Bezer a implinit 81 de ani! Iata cum a fost felicitat de intreaga familie: „Este fericit ca un copil” - VIDEO

La cea de-a 81-a aniversare, bunicul bloggeritelor Marinela si Nicoleta Bezer, era in culmea fericirii si totul datorita faptului ca a fost vizitat si felicitat de cele mai apropiate persoane din viata lui.

Pe pagina sa de Instagram, Nicoleta a publiat cateva filmulete si fotografii pe care le-a facut aflandu-se in vizita la bunicul ei.

Acesta a primit mai multe cadouri din partea nepotilor si a copiilor. Printre cadouri se numara: o tableta, casti, costum sport, adidasi, ulcior si pahare.

Ceruta in casatorie chiar de ziua ei! Luptatoarea Anastasia Nichita a spus „DA” - la inaltime. Surpriza a fost una ca in povesti. Vezi momentul emotionant - FOTO/VIDEO

„Today, my grandpa is 81 Y.O. Happy Birtday. He has a new sports suit, new JBL headphones, new tablet, new wine jug and glasses. He is happy as a cild.”, in traducere din engleza: „Astazi, bunicul meu face 81 de ani. La multi ani. Are un costum sport nou, casti JBL, tableta noua, ulcior pentru vin si pahare noi. Este fericit ca un copil.”, a scris Nicoleta in descrierea filmuletului postat pe social media.

„Sunt atat de norocoasa sa-mi am bunicii in viata mea.”, a mai adaugat bloggerita.

Nicoleta Bezer a devenit cunoscuta dupa ce a prezentat emisiunea „Magazinul Copiilor”. Acum, Nicoleta Bezer este o fata mare si increzatoare in propriile forte. Tanara este adepta unui mod de viata sanatos. Nicoleta se bucura de o comunitate de peste 92 de mii de urmaritori pe Instagram. 

Designerul moldovean Evghenii Hudorojcov si-a prezentat colectia impresionanta de rochii la Saptamana Modei de la Londra - VIDEO

Articole din aceeasi categorie