20.02.2023
Ceruta in casatorie chiar de ziua ei! Luptatoarea Anastasia Nichita a spus „DA” - la inaltime. Surpriza a fost una ca in povesti. Vezi momentul emotionant - FOTO/VIDEO

De ziua sa de nastere, luptatoarea Anastasia Nichita a fost ceruta in casatorie de catre luptatorul de arte martiale Valeriu Mircea. Campioana mondiala a implinit ieri 24 de ani!

Anastasia Nichita a avut parte de cea mai frumoasa zi de nastere de pana acum, iubitul ei i-a facut cea mai frumoasa surpriza la care se putea astepta fata si anume faptul ca a fost ceruta in casatorie.

„Am primit "ARIPI" de putere...”. Ce mesaj a publicat Marcela Paladi, de pe patul de spital - FOTO

Frumoasa luptatoare a fost condusa cu ochii legati pana pe acoperisul unei cladiri, unde era totul amenajat foarte frumos. Iar cand a ajuns la locul faptei a avut parte de cea mai frumoasa surpriza, iubitul ei a ingenunchiat si a cerut-o in casatorie, raspunsul ei a fost unul afirmativ si se vedea pe fata ei cat de surprinsa a fost de acest lucru. Fata a postat un clip video pe pagina sa unde in descriere a venit cu mesajul: „ I said yes".

Cererea in casatorie a facut furori pe retelele de socializare, astfel internautii au venit cu un val de comentarii: Felicitari! Sa fiti mereu fericiti", „Casa de piatra si un drum bun in viata pana la adanci batraneti", „ Wow, sincere felicitari", Casa de piatra".

Anastasia Nichita este o luptatoare din Republica Moldova in stil lupte libere. A castigat medalia de aur la proba feminina 59 kg la Campionatul European de Lupte din 2020, desfasurat la Roma. In acelasi an, a luat aurul la aceeasi proba la 2020 Individual Wrestling World Cup, competitie organizata in locul Campionatului Mondial.

Articole din aceeasi categorie