11.10.2024
Gabriel Nebunu a dat raportul celor 10 ani de cântec! Cum a fost atmosfera înainte de concertul său aniversar, dar și cine a fost prezentatoarea evenimentului - VIDEO

A venit ziua cea mare și pentru Gabriel Nebunu, ziua în care a dat raportul celor 10 ani de cântec. Cât de emoționat a fost artistul înainte de a ieși pe scenă, dar și cum a fost atmosfera înainte de concert, află dintr-un reportaj marca O Seară Perfectă. 

Povestea a început chiar din hol, alături de fanfara lui Valentin Luchian.

Gabriel Nebunu a reușit să adune moldovenii de pretutindeni. Toți cei 4 mii de oameni au îmbrăcat ce are mai scump neamul nostri, ia. 

 La intrare, a fost amenajată și o zonă foto, unde fanii au avut ocazia să-și facă fotografii.

„Din Grecia am venit special pentru concertul lui Gabriel Nebunu. Ne cunoaștem, ne-am întâlnit personal, întâmplător și eu am fost cea care a organizat primul concert al lui în Grecia. Este un băiat pe care îl voi avea mereu în sufletul meu”, a spus unul dintre spectatori. 

Interpreta Laurenția Coptileț a menționat și ea:  „Îl ajut pentru că, face parte din sufletul meu, el este foarte emoționat, deși încercam eu să-l liniștesc cumva, am plecat de langă el pentru că, am impresia că mai mult îl stresez”.

Horoscop 11 octombrie 2024. O zodie se va confrunta cu revelații majore

Reporterul PRO TV, Iulia Deliu, a mers în culise, acolo unde l-a prins pe Gabriel în febra pregătirilor. „Anișoara, închide emisiuninea și vina aici, la Arena! Eu tremur și sunt foarte fericit că Arena noastră este arhiplină, până la spectacol, oamenii mai au un concert în hol, Fanfara de la Zaim întreține buna dispoziție. Abia aștept să ies pe scenă și să încep a cânta, mi s-a făcut pielea de găină. Am 7 costume naționale. Pentru prima oară astăzi am îmbrăcat costum de maramureșean”, a mărturisit interpretul. 

„Îmi pare rău pentru cei care nu au venit. Cu 3 săptămâni înainte am avut sold out. Le mulțumesc tutuoror celor care au reușit să cumpere bilet. Oamenii ne-au rugat să facem și a doua zi, dar este deja imposibil pentru că, alții care evoluează în scenă sunt ocupați”, a continuat artistul. 

Cea care a prezentat concertul aniversar a fost chiar zâna surprizelor, Andreea Marin. „Doamna Andreea Marin este cea pe care am așteptat-o din copilărie, zâna surprizelor, prezintă acest specatcol, ea este deja pregătită și își așteaptă publicul”, a notat Nebunu.

Artiști, prieteni, lume venită din toate colțurile lumii (America, Grecia, Spania, Belgia, Italia și nu numai, l-au susținut pe Gabriel. 

Bună sau rea? Ce spune Ana Cernicova despre relația cu soacra sa, Gabriela Lungu - VIDEO

Victoria Roșca fiind întrebată care este rolul ei la acest spectacol, a răspuns: „Să-mi găsec mire”.

„Pe telespectatori îi așteaptă un show foarte frumos, mare, o sală plină, cu energie bună cu spectatori fideli. Gabriel este un băiat ascultător și s-a muncit ușor”, a spus Vitalie Advahov.

Articole din aceeasi categorie