17.08.2023
Mezinul dinastiei Botgros isi sarbatoreste ziua de nastere! Mesajul emotionant scris de Adriana Ochisanu pentru fiul ei, Cristian - FOTO

Astazi fiul Adrianei Ochisanu si a lui Corneliu Botgros, Cristian este sarbatorit. Tanarul a implinit frumoasa varsta de 24 de ani.

Chiar la ora 00:00, un mesaj emotionant de felicitare a aparut pe retelele de socializare de la Adriana Ochisanu pentru fiul ei Cristian. Cu ocazia aniversarii sale, interpreta a tinut sa-i spuna baiatului ei ca ii va „calauzi pasii” intreaga ei viata: „La multi ani fiul meu iubit, cat voi trai iti voi calauzi pasii si ma voi ruga bunului Dumnezeu sa te ocroteasca si sa te binecuvanteze”.

De asemenea, ea a mai spus: „Esti mandria si puterea mea, sant cea mai binecuvantata si fericita mama”.

Totodata, Ochisanu a postat pe social media si 2 fotografii in care apare alaturi de fiul ei.

Anatolie Melnic - vacanta cu familia la Mamaia! La ce vedeta din Romania a fost in vizita - FOTO/VIDEO

In doar 10 ore de la publicare, postarea interpretei de muzica populara a adunat peste 600 de aprecieri, iar internautii nu au ezitat si i-au urat mezinului dinastiei Botgros „La multi ani”. 

„Corpul se reabiliteaza foarte frumos”! Asa arata Olga Manciu la 10 saptamani dupa cele trei operatii estetice - VIDEO

Cristian Augustin Botgros a mostenit pasiunea pentru muzica a parintilor sai. Acesta a absolvit Liceul de Muzica „Ciprian Porumbescu”. Baiatul a realizat rapid ca muzica este calea sa in viata si canta deja in celebra orchestra „Lautarii” alaturi de tatal sau Corneliu si bunicul sau Maestru Nicolae Botgros.

Pe ultima suta de metri! Olga Verbitchi a facut publica o secventa din noua ei piesa: „Mai e putin si cantam impreuna refrenul vostru preferat” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie