17.08.2023
Anatolie Melnic - vacanta cu familia la Mamaia! La ce vedeta din Romania a fost in vizita - FOTO/VIDEO

Recent, Anatolie Melnic impreuna cu sotia lui, Tatiana, dar si fiica, Kamelia si-au organizat o mica vacanta pe litoralul Marii Negre, la Mamaia.

Acolo, familia Melnic i-a facut o vizita lui Viorel Sipos si partenerei lui de viata, Georgiana. Sipos, unul dintre membrii trupei 3 Sud Est, i-a primit cu drag pe invitati in casa lui de la Constanta.

Anatolie a publicat pe contul lui de Instagram si cateva momente din vizita la Viorel. „Multumim de timp placut, petrecut impreuna”, a scris prezentatorul in descrierea unui filmulet.

De asemenea, Anatolie Melnic si Viorel au realizat si un video amuzant impreuna.

TOP 7 vedete din Moldova care au devenit mame pana la 23 de ani! Vezi cine sunt ele - FOTO

Internautii au ramas placut surprinsi de intalnirea celor doi si astfel au lasat zeci de mesaje in sectiunea de comentarii de pe Instagram: „Cat de frumos si placut arata simplitatea la oameni”, „Sunteti Bravo”, „Fan si prieten”, „Cei mai bravi”, „Am crescut cu muzica lor si chiar cu dragostea lor fata de fani”.

Anatolie Melnic este prezentatorul emisiunii Gusturile de Discuta. Acesta este casatorit de mai multi ani cu Tatiana Melnic si au impreuna o fetita pe nume Kamelia.

Britney Spears si Sam Asghari s-au despartit. El s-a mutat deja din caminul conjugal

Articole din aceeasi categorie