17.08.2023
„Corpul se reabiliteaza foarte frumos”! Asa arata Olga Manciu la 10 saptamani dupa cele trei operatii estetice - VIDEO

La data de 7 iunie 2023, Olga Manciu si-a indeplinit visul cel mare. Mamica a trei copii, creatoarea de continut si-a dorit sa-si imbunateasca aspectul fizic, astfel, a optat pentru 3 interventii estetice.

Acum o zi, s-au implinit 10 saptamani din acel moment, de aceea, Olga a decis sa se imparta cu impresiile pe care le are despre procesul de recuperare.

„Prieteni, buna dimineata. Astazi se fac fix 10 saptamani de cand mi-am facut interventiile mele chirurgicale. Ca de obicei, o data la 2 saptamani eu va fac update sa va arat ce se intampla cu corpul meu. Partea de sus - obiectii 0. Nu ma deranjeaza nimic. Unica ce ma deranjeaza este ca trebuie sa imi cumpar lenjerie noua, atat. Burtica! Burtica dupa cum puteti observa tot asa frumusica, cu relief. Se cere tonifiata, se cere antrenata putin, dar, in linii generale, burtica dupa 10 saptamani de abdominoplastie arata foarte bine”, a povestit creatoarea de continut.

De asemenea, Manciu a vorbit si despre cicatricea care i-a ramas in urma abdominoplastiei. „Multe dintre voi m-ati intrebat cum rezist faptului ca cicatricea de pe burta este dintr-o parte pana in alta. Pai, ea nu se vede pana la urma. Nu am cui arata cicatricea mea decat mie in oglinda, de asta, nu-i nimic strasnic”, a spus ea cu sinceritate.

Halle Berry, fericita la petrecerea Barbie de 57 de ani. Fiica sa ii seamana leit

„Si un pic despre liposuctia pe care am avut-o la spate. Eu mi-am facut liposuctie pentru a scoate cosuletele de grasime care le-am avut pe spate si nu se duceau cu nimic. Dupa cum puteti observa, am talie. Talie eu nu am prea avut, eram cam patratica intr-un moment anumit al vietii mele. In linii generale arata foarte bine si sunt multumita. Corpul se reabiliteaza foarte frumos. Important sa il sustin si cu alimentatie si cu sport”, a spus Olga Manciu in cele din urma.

Olga este casatorita cu Alexandru Manciu. Acestia sunt parintii gemenilor Matei si Damian si a micutului Vladimir. Acum, familia Manciu e stabilita cu traiul in Marea Britanie. Olga are o comunitate pe Instagram de aproape 70 de mii de urmaritori.

Anatolie Melnic - vacanta cu familia la Mamaia! La ce vedeta din Romania a fost in vizita - FOTO/VIDEO

Articole din aceeasi categorie