17.08.2023
Pe ultima suta de metri! Olga Verbitchi a facut publica o secventa din noua ei piesa: „Mai e putin si cantam impreuna refrenul vostru preferat” - VIDEO

Interpreta Olga Verbitchi se pregateste sa dea lovitura. In colaborere cu casa de discuri „Versus Artist”, artista „coace” ceva nou-nout pentru fanii ei care au indragit-o inca de pe vremurile cand a participat si ulterior a castigat concursul „X Factor Romania”, in anul 2016.

In cea mai recenta postare a sa de pe Instagram, Verbitchi a cantat o secventa din cantecul care promite ca va fi lansat in cel mai scurt timp.

„Mai e putin si cantam impreuna refrenul vostru preferat. @versusartist the home of the artists”, a scris Olga in descrierea video-ului in care interpreteaza live piesa.

Indragostiti si surprinsi de melodicitatea si caldura cantecului, fanii moldovencei au inceput sa o inunde cu zeci de aprecieri si mesaje in sectiunea de comentarii de pe social media.

Anatolie Melnic - vacanta cu familia la Mamaia! La ce vedeta din Romania a fost in vizita - FOTO/VIDEO

„Foarte frumos”, „Love all”, „Abia astept, piesa e bomba”, „Olgaaa, e tareee superrr si vocea asta a taaa...”, „Superb, love u”, sunt cateva dintre mesajele primite de catre Olga.

Olga Verbitchi este o interpreta din Republica Moldova. Tanara a castigat concursul de talente muzicale din Romania, X Factor, in anul 2016, iar la moment colaboreaza cu casa de discuri „Versus Artist”.

„Corpul se reabiliteaza foarte frumos”! Asa arata Olga Manciu la 10 saptamani dupa cele trei operatii estetice - VIDEO

Articole din aceeasi categorie