24.12.2021
Marinela Bezer a mers cu masina timpului si a sarbatorit Craciunul in stilul anilor 90. Vezi decorul inedit si tinuta de diva a bloggeritei - FOTO/VIDEO

Pentru a aduce buna dispozitie si a face ceva diferit, Marinela Bezer si prietenii acesteia au organizat o petrecere de Craciun cu conceptul anilor 90.

Petrecerea a fost una de vis fiind gandita cap-coada de organizatori. 

Aceasta a avut un decor mai deosebit, vedeta serii find - covorul traditional moldovenesc, care era decorat cu cifrele 1990.

Toti participantii s-au teleportat in timp si au purtat tinute tipice conceptului. Vlad Gatcan, logodnicul Marinelei a purtat o tinuta inspirata de stilul lui Brad Pitt din anul 1990, iar Marinela a optat pentru un look tip Ariana Grande.

Top 10 iesiri ale celebritatilor in anul 2021 in rochii si costume vintage - FOTO

Sora Marinelei, Nicoleta Bezer a purtat o tinuta inspirata de Chanel - anii 90 si de asemenea a aratat impecabil.

De nelipsit au fost si buna dispozitie, cheful si dansurile pe melodii retro.

 

 

Pe masa de Craciun, s-au facut remarcate si cateva elemente care i-au facut nostalgici pe tineri, amintindu-le de copilarie. Este vorba despre mastile de la matinee si „gumele cu gust de copilarie.”

Marinela Bezer este o bloggerita din Republica Moldova ce s-a stabilit de cativa ani cu traiul in Marea Britanie. Este cunoscuta in mediul online, avand o comunitate de peste 500 de mii de urmaritori pe Instagram si aproape 5 milioane de urmaritori pe TikTok. Este logodita cu Vlad Gatcan.

Sarbatoare cu fast in familia Ballerini - Iris, mezina a implinit 6 ani! Vezi ce vedete au fost prezente la petrecerea de aniversare - FOTO/VIDEO

Irina Rimes - intamplare nefericita chiar de sarbatori! - VIDEO

Sursa FOTO/VIDEO: Instagram

Articole din aceeasi categorie