24.12.2021
Top 10 iesiri ale celebritatilor in anul 2021 in rochii si costume vintage - FOTO

In ziua de astazi, articolele vestimentare iconice si rare, din colectiile de arhiva a renumitor designeri, sunt considerate mult mai semnificative si de un gust bun, decat articolele din colectiile actuale. Vedetele stiu de acest lucru, cu siguranta si, prin urmare, apar in mod regulat pe covorul rosu si se plimba in fata camerelor de fotografiat in astfel de descoperiri vintage. Iti prezentam cele mai bune iesiri ale celebritatilor in tinute vintage. 

 Zendaya intr-un costum „Yves Saint Laurent” din 1982

La cea de-a 14-a editie a premiilor „Essence Black Women” in Hollywood, din aprilie 2021, Zendaya a purtat un top albastru satinat si o fusta neagra din colectia Yves Saint Laurent din 1982. Acest costum vintage a fost detinut mai inainte de femeia de afaceri americana Eunice W. Johnson si acum se afla in arhiva personala a stilistei lui Zendaya, Low Roach. Dupa ceremonie, la care actrita a castigat premiul, Roach a postat pe Instagram o fotografie cu Zendaya si a scris: „Omagiam”. A devenit clar ca tinuta era un omagiu adus fostei sale proprietare, Eunice W. Johnson, care a fondat Targul de moda „Ebony” din 1985, pentru moda afro-americana. Toate incasarile din eveniment au fost donate catre Spitalul „Flint Goodridge”, care a tratat in principal oamenii afro-americani.

10 afectiuni serioase de care te poti vindeca daca faci dragoste aproape zilnic

Kylie Jenner intr-o rochie „Jean Paul Gaultier” din 1987

Cu sase luni inainte ca Travis Scott sa devina persona non grata, New York a gazduit o petrecere „Parsons Benefit” la care a fost invitatul de onoare pentru contributiile sale in industria modei. Familia lui a venit sa-l sustina pe Travis: Kylie Jenner si fiica cuplului - Stormi. Kylie a purtat o rochie Jean Paul Gaultier verde inchis din 1987, cu un sutien conic. Aceasta rochie este unul dintre cele mai importante articole vintage din garderoba lui Jenner, iar costul acestei rochii este acum estimat la aproape un milion si jumatate de ruble.

Rihanna intr-o camasa toamna-iarna „Gucci” 1997

Rihanna a fost numita, nu o data, maestrul evenimentelor vintage din acest an, pentru ca majoritatea s-au intamplat nu pe covorul rosu, ci pe strazile din New York si Los Angeles. Cantareata nu ia foarte in serios nici macar cele mai rare si mai ravnite articole din colectiile de arhiva – fie ca este vorba de chokerul cu perle etajate al lui John Galliano pentru Dior sau de aceasta camasa din velur Gucci de Tom Ford din colectia 1997. Ea le amesteca cu marci moderne sau cu colectiile actuale ale marilor designeri - asa ca arata mereu relaxata si de nota 10.

Kim Kardashian intr-un costum „Jean Paul Gaultier”

Cel mai bun look vintage al lui Kim Kardashian din 2021 a fost si el de culoarea verde. Pentru una dintre fotografiile ei personale, Kim a ales un costum din arhivele lui Jean Pault Gaultier cu revere largi si pantaloni taiati si l-a purtat cu un body-corset din plexiglas de la un tanar brand londonez cu radacini spaniole, Luis De Javier. Adevarat ca, vom minti daca spunem ca Kardashian nu au avut o aparitie mai spectaculoasa in tinute vintage. 

Familia Carnat - vacanta de neuitat la munte! Vezi atmosfera de poveste si emotiile intense traite de ei - FOTO/VIDEO

Iris Lowe in rochie „Roberto Cavalli” toamna-iarna 2004

Daca anul trecut cel mai popular brand vintage a fost Gucci din epoca Tom Ford, atunci in 2021, Roberto Cavalli, va prelua cu siguranta tronul. Si acest lucru s-a intamplat nu fara ajutorul lui Iris Lowe, care a aparut intr-o tinuta a marcii la aproape toate evenimentele importante ale anului, inclusiv propria ei zi de nastere. Modelul a aparut intr-o rochie verde Roberto Cavalli din colectia Toamna-Iarna 2004, brodata cu cristale. 

Olivia Rodrigo in rochie de primavara-vara 2001 „Versace Couture”

Cantareata in varsta de 18 ani Olivia Rodrigo - Fenomenul anului din Time Magazine - a aparut la MTV VMA 2021 intr-o rochie care are mai multi ani decat ea insasi. Era o bustiera din satin de culoarea piersic, de primavara/vara 2001 de la Versace Couture, acoperita cu tul roz aprins. Aspectul lui Rodrigo a fost completat de cercei cu fluturi masivi, din cristale fucsia, iar acesta este cu siguranta unul dintre cele mai stralucitoare aparitii vintage din acest an.

Bella Hadid in rochie primavara-vara „Jean Paul Gaultier Couture” din 2002

Este greu de spus pe cine arata mai bine aceasta rochie - Naomi Campbell, care a pasit in ea pe podiumul show-ului Jean Paul Gaultier Couture primavara-vara 2002, sau un alt supermodel, Bella Hadid, care a ales-o pentru deschiderea celei de-a 74-a editii de la Cannes. 

Irina Shayk intr-o rochei primavara-vara la Mugler Couture 1997

In aceasta toamna, in cadrul Saptamanii Modei de la Paris, a fost inaugurata o expozitie grandioasa a lucrarilor de couture ale lui Thierry Mugler, intitulata Thierry Mugler, Couturissime. Pentru eveniment, designerul insusi si-a imbracat muzele, pe Irina Shayk si Cardi B in tinutele sale de arhiva. Cardi a purtat o rochie rosie Mugler Couture toamna-iarna 1995 cu aureola de pene, iar Irina Shayk a purtat o rochie sirena multicolora cu top corset din colectia couture de primavara-vara 1997. Irina a fost de neegalat, desi fotografiile lui Cardi de pe Internet au facut o mare un mare furor.

Graviduta care obtine trofee! Interviu cu Cristina Gonta - „Reporterul Anului”: „Dincolo de camera de luat vederi, sunt o femeie. Uneori mofturoasa, uneori empatica si calda, uneori calculata si extrem de rationala”

Kendall Jenner poarta Jean Paul Gaultier primavara / vara 1994

Se simte ca Jean-Paul Gaultier este designerul preferat al familiei Kardashian. Kendall Jenner a imbracat tinute vintage mult mai rar decat surorile ei, dar, oricum nu a rezistat arhivelor JPG. Acest set de top + fusta cu imprimeu vultur este un element iconic al liniei Jean Paul Gaultier Soleil, renumita pentru articolele sale transparente. Mai exact, acestea doua sunt din colectia primavara-vara 1994.

Zendaya in rochie Roberto Cavalli toamna-iarna 2000

In 2021, Zendaya nu a ratat niciun eveniment important. Chiar si cea pe care, s-ar parea, nu trebuie sa fie deloc - premiul de fotbal Balonul de Aur. Pe covorul rosu, actrita a purtat un maxi negru Roberto Cavalli din colectia toamna-iarna 2000. Actualul director de creatie al marcii, Fausto Puglisi, a actualizat rochia special pentru Zendaya, a „potrivit-o” la silueta tinerei, dar a pastrat principalul element - corsetul spinal auriu. Si aceasta iesire a lui Zendaya a produs un efect mare, asa ca, evident, ea nu a venit in zadar la Balul de Aur.

Articole din aceeasi categorie