24.12.2021
Irina Rimes - intamplare nefericita chiar de sarbatori! - VIDEO

Irina Rimes si iubitul ei, francezul David Goldcher, au patit-o de drumurile patriei! Masinuta, cu care cei doi se deplaseaza de la un concert la altul sau in vacante, s-a defectat pe autostrada. Cei doi au chemat un echipaj de interventii sa ridice automobilul, care va ajunge la fiare vechi.

Irina Rimes si iubitul ei, francezul David Goldcher, sunt nedespartiti de aproape doi ani de cand sunt impreuna. Cei doi se afla acum in vacanta in Romania de Sarbatori. Solista are cateva concerte si evenimente prin tara, asa ca cei doi indragostiti au pornit cu masinuta lor, un Peugeot, pe drumurile patrei.

Din nefericire, masina, care avea ceva ani vechime si multi kilometri la bord, a cedat. Automobilul s-a defectat chiar in mijlocul autostrazii.

Cantareata si iubitul ei au chemat imediat un echipaj de interventii sa ridice automobilul de pe sosea. In timp ce masina era ridicata pe paltforma, cei doi si-au luat „Adio!” cu lacrimi in ochi de la automobilul, care nu mai poate fi, din pacate, reparat.

 

 

O cantareata, a patra victima a lui Mr. Big? „M-a sarutat cu forta si mi-a atins sanii"

Irina si iubitul ei intentionau sa-si cumpere in viitorul foarte apropiat un automobil nou.

„S-a terminat cu masinuta noastra. Ne-a lasat la 350 km de casa si inca 300 km de destinatie! Ai crede ca dupa atata timp ajungi sa cunosti o masina! Poate a simtit ca vroiam s-o schimbam! Se duce masina pe ultimul drum. Pa, masinuta!”, a anuntat solista, intr-un Intastory, postand si imagini cu automobilul ridicat de echipa de interventie.

Irina Rimes s-a indragostit de un tanar francez, David, pe timp de pandemie.

Familia Carnat - vacanta de neuitat la munte! Vezi atmosfera de poveste si emotiile intense traite de ei - FOTO/VIDEO

Irina a locuit o vreme cu iubitul in Franta, insa ,mai nou, ea l-a adus in Moldova si apoi in Romania, ca sa-i cunoasca parintii. Relatia celor doi este cat se poate de serioasa si s-ar putea lasa si cu o casatorie, pe care solista nu a exclus-o.

David Goldcher, iubitul Irinei, creeaza muzica si a aparut ca interpret in mai multe videoclipuri.

Articole din aceeasi categorie