25.01.2023
Maestrul Nicolae Botgros implineste 70 de ani! Retelele de socializare - inundate de felicitari din partea colegilor sai de breasla, dar si a familiei sale - FOTO

Maestrul Nicolae Botgros, dirijor si conducator al Orchestrei „Lautarii”, isi sarbatoreste astazi ziua de nastere. Muzicianul implineste 70 de ani, iar cu aceasta ocazie, familia, prietenii si admiratorii l-au felicitat calduros pe retelele de socializare.

„La multi ani, Tata! Te felicit cu ocazia zilei de nastere! Iti doresc multa sanatate, dispozitie minunata si doar motive de bucurie. Fie ca toate visele sa ti se implineasca. Eu, Cristi si Angela te imbratisam”, a scris Corneliu Botgros pe pagina sa de Instagram. Felicitarea sa a fost insotita de o imagine.

EXCLUSIV: Andreea Bostanica iti face o excursie prin penthouse-ul sau pentru prima data: „Am optat ca totul sa fie alb” - VIDEO

Si interpretul de muzica populara, Ion Paladi, l-a felicitat pe maestru. Acesta a publicat o fotografie in care il vedem imbratisindu-l pe maestru, in timpul unui spectacol. „Astazi implineste o varsta frumoasa de 70 de ani, Maestrul Nicolae Botgros! La multi ani, Maestre! Respectul, pretuirea si dragostea mea este nemarginita pentru Dumneavoastra. Sa va dea Dumnezeu multa sanatate, putere si de-acum inainte. Sa aveti parte de  liniste sufleteasca, sa fiti inconjurat doar de  oameni buni si pozitivi, iar cei dragi sa va bucure cu succesele lor. Va multumesc ca existati! La multi ani, Maestre”. 

Solista Orchestrei „Lautarii”, Mihaela Tabura, de asemenea l-a felicitat pe Nicolae Botgros, publicand o imagine comuna cu acesta pe Facebook. 

„La multi ani maestre Nicolae Botgros. Inima neamului nostru. Sa ne fiti sanatos si sa inca multi ani in scena mare. Dumnezeu sa va calauzeasca calea si sa fiti fericit. Cu mult respect si admiratie”, a mentionat interpreta de muzica populara. 

Diana Ballerini - lipsita de inhibitii! Cum a pozat femeia de afaceri: „Curajul este forta interioara care ne permite sa depasim dificultatile” - FOTO/VIDEO

Cu sincere felicitari pe Facebook a venit si interpreta de muzica populara Oxana Mardari. „Maestrului Nicolae Botgros mult respect si admiratie!!! Bunul Dumnezeu sa va aiba in paza ca sa aveti multa putere si inspiratie pentru a ne bucura si in continuare cu muzica buna si de calitate. La multi ani cu sanatate si bucurii”. 

Dar si Lilia Rosca: „La multi ani cu sanatate, maestre Nicolae Botgros!!! Cea mai frumoasa zi pentru fiecare om, e ziua in care se naste, ziua in care mama ne aduce pe lume. Fie ca aceasta zi sa va incalzeasca sufletul cu oameni dragi la masa si cu vesnica amintire a celor scumpi si dragi plecati la ceruri, care va vegheaza de sus… Realizari frumoase, bucurii si impliniri sufletesti, sanatate multa, pacea lui Dumnezeu si liniste sufleteasca va dorim!”. 

A devenit puternica si increzatoare! Cat de mult a schimbat-o divortul pe Rodica Cioranica. Jurnalista a facut dezvaluiri emotionante: „Nu mai sunt pustoaica aia care se teme de despartire” - VIDEO

Printre cei care i-au mai scris mesaje se numara si Raluca Covaci, Svetlana Turta, Violeta Carai, Rusalina Rusu, Luminita Cucu, Maria Ghinea si altii. 

Nicolae Botgros este un dirijor din Republica Moldova. Datorita abilitatilor sale de violonist, Nicolae Botgros a fost numit in 1978 conducator al Orchestrei Populare „Lautarii”. In activitatea solo, a inregistrat 2 albume, dar a colaborat la sute de materiale muzicale inregistrate cu interpreti de muzica populara, precum Maria Ciobanu, Sofia Vicoveanca, Irina Loghin, Dinu Iancu Salajan, Zinaida Julea, Stefan Banica Jr. etc. In 2014, Botgros a fost decorat de Presedintele Romaniei cu Ordinul „Meritul Cultural” in grad de Mare Ofiter, Categoria B - „Muzica”, in calitatea sa de director artistic si prim dirijor al Orchestrei Nationale de Muzica Populara „Lautarii”. Pe 29 martie 2021, a fost decorat, alaturi de alte personalitati, cu Medalia Aniversara „Centenarul Marii Uniri”, de catre presedintele Romaniei Klaus Iohannis. 

A dat cartile pe fata! Iuliana Beregoi - despre relatia cu Ceanu Zheng: „Sunt o gramada de anunturi ca suntem impreuna” - VIDEO

Cand invata la Soroca, Nicolae Botgros a intalnit-o pe Lidia Bejenaru, cu care s-a casatorit cand ambii aveau cate 19 ani. Au un singur copil, interpretul de muzica populara Cornel Botgros. Acestia au fost casatoriti pana la moartea Lidiei, in 2021.

Articole din aceeasi categorie