24.01.2023
A devenit puternica si increzatoare! Cat de mult a schimbat-o divortul pe Rodica Cioranica. Jurnalista a facut dezvaluiri emotionante: „Nu mai sunt pustoaica aia care se teme de despartire” - VIDEO

Jurnalista Rodica Cioranica a purtat recent un monolog sincer pe canalul de Youtube - Unu noaptea, in care a vorbit despre divort, relatia dintre fostul sau sot cu fiica lor, Paula, dar si despre noua sa relatie.

In anul 2017, pe pagina sa de Facebook, Rodica Cioranica a anuntat oficial ca a divortat de fostul sau sot, Sergiu Gavrilita. De fapt, acestia au divortat in 2007, insa despre acest lucru au stiut foarte putini oameni. La data de 9 octombrie 2018, cofondatorul fostul redator-sef al revistei VIP Magazin, Sergiu Gavrilita, s-a stins din viata la varsta de doar 45 de ani. Barbatul a luptat cu o afectiune a pancreasului.

Rodica Cioranica si Sergiu Gavrilita au impreuna un copil. Este vorba despre Paula Mia Gavrilita.

Asa ceva nu ai mai vazut la O Seara Perfecta! Olga Tapordei a aparut cu bigudiuri in cap: „Am vrut sa fiu peste asteptari la noul job” - FOTO/VIDEO

„Era singurul nostru copil si il adora si acum, dupa atatia ani, ea se autoacuza ca in ultimii ani de viata ai lui, ei nu au comunicat. Noi eram separati, fizic nu mai puteam sta sub acelasi acoperis si noi cu Paula am plecat de acasa, la chirie”. 

Jurnalista a mentionat ca ea o ruga pe Paula sa mearga in vizita la tatal sau, insa cand ea mergea acolo, ei nu comunicau. „El nu era un om simplu. Sufereau ambii in felul lor. Ia si bagat niste complexe in momentul in care erau impreuna. Putea sa o certe, sa-i spuna niste vorbe aiurea. Acele vorbe au marcat-o atat de mult, incat ea acum trebuie sa faca terapie. A scris odata pe Instagram cat de mult ii lipseste, ca si-ar dori sa stea cu el la o tigara acum, ca au multe de vorbit. Nu o durea separarea, o durea faptul ca nu au discutat suficient de mult”. 

Fiind intrebata de ce nu a divortat mai devreme, Rodica a raspuns: „Nu stii niciodata cum e corect. Puteam sa pun punct mai devreme si trebuie sa il pun mai devreme. Dar eu nu vroiam sa o iau de langa tatal ei si pe el nu vroiam sa-l lipsesc de copilul lui. Cumva m-am sacrificat pe mine ca ei sa fie fericiti si pana la urma, niciunul nu a fost fericit. Regret ca nu m-am tinut tare pe pozitie. Eu nu trebuia sa ma intorc la el, dar eu m-am intors de cateva ori, divortati fiind, doar ca sa fiu alaturi, nu ca sa sper ca relatia noastra mai are o sansa. Cumva asteptam ca in aceasta perioada el sa-si gaseasca pe cineva si eu sa pot sa-mi caut de viata mea”. 

Potrivit acesteia, atunci ea nu avea timp pentru a analiza totul, din cauza ca lucra foarte mult. „Seara aveam un nou scandal si a doua zi pana la amiaza faceam revista si seara faceam O Seara Perfecta, unde eram Rodica Cioranica, buna seara, bine ati venit la mine, sunt o femeie fericita. Faceam o abstractie de viata mea, de ceea ce se intampla acasa. Si in fiecare zi o luam de la capat, nu aveam cand sa ma gandesc ce sa fac cu viata mea. Totul depindea de mine. Daca cedam, omoram tot ce am construit”. 

Seamana ca doua picaturi de apa! Interpretele de muzica populara, Laurentia Coptilet si Doina Sulac - o asemanare izbitoare - FOTO/VIDEO

In prezent, Rodica este intr-o relatie fericita cu Igor Esanu. Potrivit jurnalistei, acum este cu totul altceva, in relatia lor domina linistea, caldura si armonia. „Imi dau seama ca toate fricile vin din relatia anterioara. Igor nu are nicio treaba cu media, dar incepe sa inteleaga foarte multe alaturi de mine. Este foarte important cand ai pe cineva alaturi care iti incurajeaza visele si tot ce vrei sa construiesti stii ca vrei sa construiesti in doi. De cand l-am intalnit pe Igor, nu mai am loc de niciun „daca”. Totul este clar si mergem inainte. Eu nu mai vad alti barbati, nu mai vad flirturi, nu ma mai intereseaza asta. Ma simt in siguranta asa”. 

De asemenea, femeia a mentionat ca ea este sigura ca noi putem iubi de mai multe ori, in dependenta de persoana care ne este alaturi. 

„Nu cred ca in viata poti avea doar o singura iubire, pentru ca fiecare e diferita. Nu cred ca exista o jumatate, cred ca putem fi fericiti cu diferite persoane in functie de gradul nostru de maturitate”, a spus Rodica Cioranica si a adaugat: „Cu Sergiu eu am fost fericita, insa intr-un moment el nu si-a dorit sa fie matur si nu puteam avea o discutie matura. Totul se transforma intr-un lant de acuzatii”. 

Svetlana Sainsus - dezamagita de bloggerii de la noi! Aceasta a recunoscut ca multi dintre ei o refuza atunci cand ea cere un ajutor: „Nu toti vor, nu toti accepta, probabil pentru ca nu au trecut prin asta” - VIDEO

„Nu stiu daca las foarte multe emotii acum. Nu sunt genul cu musi-pusi, las lucrurile sa vina firesc. Emotiile, cuprinsaturile, totul sa fie firesc”, a spus Rodica, adaugand ca in prezent ea nu se teme de despartire si este pregatita sa traiasca tot ce ii pregateste viata. „Daca maine Igor o sa se indragosteasca in alta femeie, eu o sa inteleg ca asta e viata. Desi, nu-mi imaginez asa ceva. Chiar daca il cunosc, eu stiu ca viata ne poate surprinde, de multe ori neplacut. Admit ca orice se poate intampla. Nu mai sunt pustoaica aia care se teme de despartire. Nu mi-e frica, sunt foarte okay cu mine si nu ma pierd”, a concluzionat jurnalista. 

Rodica Cioranica este o editoare, autoare, jurnalista si scriitoare din Republica Moldova. Este fondatoarea revistelor VIP Magazin si Red by Rodica Cioranica. 

Articole din aceeasi categorie